Te druk en teveel stress?
Gratis Minigids 'Energiek je dag in'

Page content

Schiedam

Lizet Bakker personal trainerLoop je op je tenen en zit je even niet zo goed in je vel?
Dan is een coach de perfecte oplossing!

By Lizet is coach in Schiedam. By Lizet is niet een standaardcoach zomaar voor iedereen. Wil je weten of het wel iets voor jou is? Kijk dan of je jezelf herkent in tenminste een van de onderstaande punten:

– je loopt vast, privé en/of op je werk
– je hebt weinig energie
– je ligt vaak op de bank te slapen of tv te kijken
– je wilt graag dingen aanpakken, maar er komt weinig uit je handen
– je bent soms het overzicht over je eigen leven eventjes kwijt
– je voelt je somber, maar weet niet echt waarom
– je voelt je onzeker, terwijl je eigenlijk krachtig wil zijn

Door middel van By Lizet’s coaching ontdek je waar jouw grenzen liggen, orden je je gedachten en zul je vooral ervaren hoe je weer in jouw kracht komt te staan. Het doel een coach is dat jij weer plezier krijgt in je leven, minder last van stress zult hebben, een beter gevoel over jezelf krijgt en weer lekker ontspannen wordt.

Wat maakt By Lizet ‘Coach Schiedam’ uniek?

Lizet maakt gebruik van haar diverse opleidingen (mindfullness, vrouwenkracht, zelfverdediging) waarbij lichaam en geest centraal staan. Zo heeft zij onder andere een diploma als weerbaarheidstrainer en fitnesstrainer. Bovendien heeft zij jaren gewerkt met mensen uit de verslavingszorg en psychiatrie. In de afgelopen jaren heeft Lizet tientallen vrouwen geholpen om hun eigen kracht te ervaren:

Laura Lazzarini“Lizet stelde mij in staat mijn doel te visualiseren en mijn innerlijke kracht dit te bereiken.” Laura Lazzarini, 47 jaar, eigenaar van LLLooks en Daluaro B&B
Saskia van Berkel Your Power
“Op zoek naar kracht, samen met anderen je bewust worden van je kracht, letterlijk. Vanuit oprechte belangstelling en eigen ervaring op jezelf en anderen inzoomen. Wat een cadeautje!”
Saskia van Berkel, 43 jaar, Locatiedirecteur Accent Praktijkonderwijs Amersfoort

Door middel van fysieke beweging leer jij jezelf kennen. Jouw lichaam liegt namelijk nooit! By Lizet coaching maakt daarom veelvuldig gebruik van intensieve lichamelijke oefeningen om dichterbij jezelf te komen en weer te stralen. Deze coaching in Schiedam is specifiek gericht op vrouwen die even vast zijn gelopen, maar nu weer volop in het leven willen staan en willen genieten van wie ze altijd al zijn geweest!

Wil jij weer lekker in je vel zitten? En wil jij graag werken met By Lizet – Coach Schiedam?

Laat dan je naam en telefoonnummer achter. By Lizet neemt contact met jou op om een eerste gesprek in te plannen zodat we allebei kunnen kijken of er een goede klik is. Tot snel!