Voorkom dat je uitgeblust thuis komt te zitten!

Start hier met jouw herstel.

Vernieuwend

in persoonlijke ontwikkeling

Body & Mind

gaan hand in hand

Wetenschappelijk

bewezen

Sta zonder stress en spanning in het leven!

Coaching By Lizet gaat over dichter bij jezelf leven. Je leert keuzes maken die goed voor jezelf zijn. Het is immers jouw leven, jij wilt gelukkig worden. Trouw aan jezelf zijn betekent dat je je soms kwetsbaar moet opstellen. En dat is zowel professioneel als privé niet altijd even gemakkelijk. Wil jij echt een krachtiger en gelukkiger mens worden? Kies dan voor Coaching By Lizet!

Voel je vitaal ByLizet!
Zij hanteert de volgende richtlijnen:

Veiligheid

Pas als jij je veilig voelt in je eigen omgeving kun je vertellen wat je echt voelt en vindt.

Vertrouwen

Vooral in jezelf en de ander. 

Goede ademhaling

Een diepe ademhaling zorgt voor minder stress en spanningsklachten

Boksen

Niet professioneel, maar als sportieve metafoor voor jouw leven. Ben jij een vechter, of schiet je meteen in de verdediging?

Mindfulness

Want om je lichaam optimaal te voelen zal dat hoofd tot rust moeten komen.

Actiemetaforen

we zetten levensvragen om in fysieke oefeningen, zodat je niet vergeet hoe je je in lastige situaties voelt en hoe je het anders zou willen.

Dit zeggen professionals over ByLizet:

Hoofd uit, hart aan! Beste persoonlijke coaching ooit! Confrontaties aangaan met jezelf door oefeningen te doen, waarmee je in contact komt met je gevoel

Annet van Bemmel, hoofd P&O

Elke keer hebben we gewerkt aan een concrete vraag, en elke keer ging ik weg met rust, vertrouwen en een duidelijk inzicht hoe ik verder wilde. Lizet is to-the-point, plezierig en stevig op een rustige manier.

Marjon Bohre, Executive Team Coach

Voel je krachtiger dan ooit tevoren.

By Lizet verzorgt coachingstrajecten waarmee jij het beste uit jezelf haalt en blijft doen waar jij goed in bent! Schakel By Lizet in om te voorkomen dat je thuis komt te zitten met een burnout, of bang bent dat je teveel je fysieke en mentale grenzen overschrijdt.

Je grenzen kennen betekent in de eerste plaats dat je je eigen lichaam moet kennen. Luister naar de waarschuwingen die het je geeft en doe daar vervolgens iets mee. Neem bijvoorbeeld een stapje terug, of leer meer voor jezelf op te komen. Met verschillende methoden, van boksen tot ademhalingstechnieken, brengt By Lizet je dichter bij jezelf.

Inspirator, motivator, personal coach, luisterend oor, professional: zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet. Zij helpt mij mijn oorspronkelijke doel voor ogen te houden en helpt me overeind als ik na een val liever niet meer door wil gaan. Lizet luistert naar mijn worstelingen, oordeelt nooit maar denkt met me mee over hoe problemen anders aan te pakken.

Ilka Stofregen, IT Operations Supervisor

Overtuigd? Start vandaag nog!

arrow_drop_up arrow_drop_down