arrow_drop_up arrow_drop_down
Coach en Teambuilding Rotterdam

Coach en Trainer: Lizet Bakker

"Ik heb de magische pil geslikt en was direct gelukkig. Geloof jij het?"

Lizet Coach en Teambuilder

Coach en Trainer: Lizet Bakker

"Ik heb een magische pil geslikt en was direct gelukkig. Geloof jij het?"

Life is to short to be normal! Be weird...

In 2011 nam ik een levensveranderende beslissing. En dat was niet omdat ik een magische pil had geslikt! Goed kunnen bedenken, plannen en organiseren was geweldig. Maar ik wilde mezelf, mijn echte ik leren kennen. En ik was ervan overtuigd dat ik daarvoor uit mijn gedachtewereld moest stappen. In plaats daarvan moest ik beginnen met aandachtig luisteren naar mijn lichaam, mijn hart en mijn ziel.


Na enig wikken en wegen besloot ik uit mijn toenmalige onderneming te stappen, zonder dat ik wist wat de toekomst zou brengen. Ik ging twee keer per week boksen om alle emoties en frustraties eruit te kunnen gooien. Daarnaast bezocht ik een haptonoom, een cranio-sacraal therapeut en maakte meditatie een onderdeel van de dagelijkse routine.


Dankzij al deze nieuwe initiatieven leerde ik de signalen van mijn lichaam herkennen: wanneer het gestrest was, wanneer er opgekropt verdriet naar buiten moest. Het hernieuwde contact met m'n innerlijke zelf betekende een volledige acceptatie van eigen emoties. Alles mocht er zijn, voor alles mocht er tijd genomen worden.

Coach Rotterdam

Leven vanuit 'mijn eigen ik'.

Na deze persoonlijke ontdekkingsreis, die ongeveer een jaar duurde, was het tijd om anderen in beweging te brengen, zowel fysiek als mentaal. Ik geloofde niet in alleen urenlang praten om tot de kern van persoonlijke kwesties te komen. Mijn eigen ervaringen hadden laten zien dat het veel effectiever is om te luisteren naar lichamelijke signalen, om fysieke dingen te ondernemen, en van daaruit een nieuwe connectie met jezelf te maken.


Zo ontstonden twee nieuwe ondernemingen: MoveMakers en Bylizet. MoveMakers is een initiatief met als doel om vrouwen uit de omgeving van Schiedam lichamelijk en geestelijk fit te krijgen en te houden.


ByLizet is de onderneming die zich richt op professionals die weer lekker in hun vel willen zitten en in beweging, bewustwording en boksen geloven.

Boksen Teambuilding

De uitdagingen zijn nooit voorbij

Movemakers groeide al snel uit tot een succes. Heel veel vrouwen bleken zich te kunnen vinden in onze filosofie. Het was daarom des te vervelender dat ik in 2018 en 2019 wederom werd gedwongen een stap terug te doen. Er werd colitus ulcerosa en de ziekte van Lyme geconstateerd. En we moesten afscheid nemen van twee gewaardeerde trainers.


Als ondernemer zijn er altijd nieuwe uitdagingen in het leven. De grootste uitdaging is altijd het zorgen voor een gezonde balans tussen werk en privé. Dit maakt dat ik heel bewust omga met tijd. Wat is echt belangrijk? Waar wil ik dat vrije uur aan besteden? Waar ligt daadwerkelijk mijn passie? Het doelgericht beantwoorden van deze vragen helpt bij het drastisch verhogen van de levenskwaliteit.


Door de tijd te nemen ontdek je wie je werkelijk van binnen bent. Je kunt makkelijker de confrontatie aangaan met je innerlijke angsten en twijfels en deze uiten. Tijd geeft je vrijheid, de ruimte om jezelf te zijn. Je hoeft problemen en spannende uitdagingen niet langer te verbergen onder zogenaamde 'belangrijkere verplichtingen'.   

coach

ByLizet Coaching & Teambuilding

De uitdagingen van de afgelopen twee jaar hebben mij doen besluiten om mij volledig te richten op het coachen van professionals. ByLizet Coaching & Teambuilding besteedt aandacht aan individuen en groepen. Door middel van intensieve 1 op 1 coaching heb jij de kans om uit te groeien tot de persoon die jij echt van binnen bent. En dankzij de teambuidlingsessies leer jij jezelf kennen in relatie tot anderen. Hier staat altijd vertrouwen, samenwerking en echt mens zijn centraal. 


Dus ByLizet is leven en werken met:

  • vrijheid 
  • de moed om jezelf te zijn 
  • minder stress

Als ik het kan, kun jij het ook! Geloof jij niet in magische pillen, maar wel in zelfinzicht, bewustzijn vergroten en dappere keuzes maken. Kom vooral langs.  ByLizet beschikt over een mooie ruimte in Rotterdam, op het Marconiplein,  waar zowel de coaching- als teambuildingsessies gegeven worden. 

ByLizet gebruikt cookies