Waarom Lizet
arrow_drop_up arrow_drop_down

Lizet Bakker

"Om anderen te bewegen, moet je zelf bewogen zijn!"

Wil jij groots leven? Wil je je echt verbonden voelen met je partner, vrienden, familie en collega’s? Je hart voelen stralen? Niet meer angstig zijn en kunnen zeggen tegen anderen wat je echt denkt en voelt? Stap dan uit je hoofd en luister naar je lijf. Daar zit je gevoel. Daar zitten je emoties. Ze willen eruit, maar wachten op jou. Ga samen met mij de uitdaging aan!

Ik ben Lizet Bakker.

Mijn leven is zowel privé als professioneel een grote ontdekkingstocht geweest. Een tocht waaruit ik de volgende conclusie heb getrokken:

"Je gedachten zijn van jou, maar ze bepalen niet wie je bent.
Je kunt niet voelen met jouw gedachten.
Jouw hoofd denkt en analyseert
wat jouw lichaam jouw te vertellen heeft."

Ik ben lichaamsgericht trainer en coach, weerbaarheidstrainer en communicatiedeskundige. Door middel van (boks)trainingen, workshops en coaching over leiderschap vanuit het hart help ik zowel professionals als particulieren aan een vitaal en krachtig leven.  Dit voorkomt een hoop stress, spanning en burn-outs.

In mijn jongere jaren leefde ik in mijn hoofd.

Ik bedacht geweldige oplossingen voor theoretische problemen, kon moeilijke sommen oplossen en voor het betere strategische denkwerk draaide ik mijn hand niet om. Maar op een gegeven moment begon mijn lijf te protesteren. Het had aandacht en rust nodig. Hierdoor heb ik de waarde van het hart en mijn lichaam herontdekt. Deze passie geef ik nu vol enthousiasme door aan anderen.

Fysieke en mentale training bleken de oplossing

Zelf heb ik tientallen jaren onder meer fanatiek gekickbokst, aan zelfverdediging gedaan en cursussen gevolgd op het gebied van weerbaarheid en persoonlijke ontwikkeling. Deze combinatie tussen fysieke en mentale training bleek de ideale manier om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Neem dus vooral de tijd om te bewegen!

Jouw waarheden zitten verscholen in jouw eigen lijf!

Ontdekt de grootste kracht in jou

Mijn specialiteit is het begeleiden van mensen op hun zakelijk en  persoonlijke reis naar meer rust en ruimte, zodat jij optimaal kunt functioneren en genieten van het leven. Al meer dan 1200 mensen hebben inmiddels vooruitgang geboekt By Lizet.

ByLizet gebruikt cookies