Page content

Rotterdam

Personal Trainer RotterdamPersonal trainer Rotterdam – voor vrouwen met ambitie

Goed nieuws als je nu eindelijk van die extra vetrolletjes af wilt, meer spieren wilt kweken, stressvrij wilt zijn of je balans en flexibiliteit wilt vergroten: personal trainer Lizet Bakker helpt je graag met het behalen van deze doelen. Ik begeleid je. Ik motiveer je. En ik laat je je grenzen verleggen. Samen gaan we op weg naar resultaat!

Ben jij een levensgenietende vrouw en wil jij:

  • afvallen en strakker in je vel zitten
  • revalideren van een blessure, ziekte of een andere medisch probleem
  • gewoon gezonder leven
  • je conditie verbeteren
  • meer spiermassa kweken
  • je bloeddruk verlagen?

Dan zit je goed By Lizet!

Waarom je By Lizet uit omgeving Rotterdam als personal trainer moet hebben

Lizet Bakker weet als geen ander hoe belangrijk een personal trainer kan zijn. Jaren geleden, toen ze fysiek en mentaal vastzat, heeft ze zelf ‘Your desire to change must be greater then your desire to stay the same.’intensieve begeleiding gehad van diverse personal trainers. Zo kwam de boel fysiek weer in beweging. Lizet ging zich krachtiger en sterker voelen. Dit zorgde er weer voor dat ze mentaal ook topfit kon worden. Nu wil ze graag jou, de vrouw die hetzelfde soort kracht wil ervaren, als trainer en motivator bijstaan. Omdat jij het ook meer dan waard bent!

De laatste jaren heeft Lizet zich toegelegd op het vergroten van de kracht van ondernemende vrouwen. Ze is fitness- en weerbaarheidstrainer, communicatiedeskundige en heeft diverse eigen bedrijven opgezet. Ze weet dus hoe het is om te ondernemen en om in balans te blijven.  En ze weet hoe belangrijk het is om daarbij fysiek topfit te zijn! Dus helpt ze je graag hiermee op weg.

Hoe en wat?

Plaats: omgeving Schiedam/Rotterdam
Rotterdam Tijden: elke dag mogelijk op afspraak
Waar: zowel binnen als buiten

Wil jij daadwerkelijk het verschil maken in jouw eigen leven? Kies dan nu voor jezelf en schakel Lizet in als jouw personal trainer Rotterdam. Ze helpt je graag verder met net dat extra (Li)zetje in de rug, zodat jij binnen no-time weer krachtig en topfit in het leven staat!

Laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter voor het plannen van een eerste afspraak.

Personal Trainer Rotterdam vind je nu onder de naam MoveMakers.nl.

P.S. woon je niet in Rotterdam, maar in bijvoorbeeld Schiedam of Vlaardingen? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom.