Page content

Schiedam

Personal Trainer Schiedam

Personal Trainer Schiedam Lizet BakkerBen jij een vrouw die van het leven houdt, maar voel je je op dit moment niet helemaal zoals jij zou willen? Wil je een paar kilootjes kwijt of meer kracht ervaren, zodat jij weer optimaal kunt presteren op je werk? En ook thuis een veel blijer mens bent? Als je in Schiedam (of in Rotterdam, Vlaardingen, Delft) woont ben je hier op het juiste adres. Dè personal trainer van Schiedam en omstreken is namelijk By Lizet!

De voordelen van een personal trainer:

–          Het is vlakbij huis (als je in Schiedam, Vlaardingen of Rotterdam woont)
–          Je kunt zowel binnen als buiten trainen
–          Je krijgt volop persoonlijke aandacht
–          Het is een stevige stok achter de deur
–          Een personal trainer = constante motivatie
–          Je leert snel je eigen grenzen te verleggen

Wie ben jij? En wat wil je bereiken?

push upNu gaat het om jou! Om wie je bent en waar je graag naartoe wilt met je leven. Laat je jezelf tegenhouden door excuses als ‘geen tijd’, ‘te druk’, ‘de kinderen’, ‘mijn werk’ of ‘mijn partner’? Of durf je vandaag te zeggen: “JA, nu is het MIJN tijd! Ik wil weer fysiek en mentaal sterker worden. Ik ga ervoor en kies voor wie ik ben. Ik ben belangrijk. Ik laat me niet meer leiden door de waan van de dag, maar kies voor MEZELF.

Ja? Durf jij dat? Dan wil ik heel graag met jou aan de slag, zodat jij daadwerkelijk weer krachtig in het leven komt te staan.

Wat maakt dè personal trainer Schiedam By Lizet uniek?

schiedamLizet Bakker, 36 jaar, uit Schiedam weet hoe het is om lichamelijk niet optimaal te kunnen presteren. Jarenlang heeft ze geworsteld met RSI klachten en de ziekte van Pfeiffer. Hierdoor raakte ze uit balans, totdat ze begin 30 was en weer fanatiek begon te sporten en alles weer in beweging kwam. Haar lijf, maar ook haar geest. Door deze ervaringen heeft Lizet besloten andere vrouwen zowel fysiek als mentaal weer krachtig te laten voelen. Ze heeft zich laten omscholen tot fitness- en weerbaarheidstrainer, sterk gelovend in de heilzame wisselwerking tussen lichaam en geest. “Als je lichaam in beweging komt, dan volgt de geest vanzelf.”

Zet nu de eerste stap door contact op te nemen via dit onderstaande formulier. Ik kijk er nu al naar uit om samen met jou je gedroomde resultaten werkelijkheid te laten worden!

Personal training Schiedam vind je nu ook hier!

P.S. woon je niet in Schiedam, maar bijvoorbeeld in Vlaardingen of Rotterdam? Geen probleem! Je bent van harte welkom.