Page content

Vlaardingen

Personal Trainer LizetZoek je een “Personal Trainer Vlaardingen”?

En wil jij afvallen? Een betere conditie? Specifieke spiergroepen trainen? Of zoek je een goede manier om fitter te worden en te blijven, zowel fysiek als mentaal? Dan is een personal trainer uitermate geschikt voor jou. Je kunt een personal trainer namelijk zien als een stok achter de deur, want soms is het lastig om in je eentje je doelen te behalen. En een gezonde en krachtige levensstijl bereik je niet van de ene op de andere dag. Kom jij uit de omgeving Vlaardingen en wil je het roer omgooien met een personal trainer, lees snel verder!

Wat kun je verwachten van de trainingen?

Je krijgt de keuze om binnen of buiten te trainen. In beide gevallen wordt er gebruik gemaakt van diverse oefeningen en materialen, waaronder kettlebells, battle ropes, losse gewichten, Buiten boksenbokszakken en -handschoenen, springtouwen en nog veel meer. Altijd wordt er gekeken naar de mogelijkheden die jij hebt. Er is dus geen vaste routine, de oefeningen en materialen worden afgestemd op jouw lichaam en jouw behoeften. Blessures willen we namelijk voorkomen, terwijl we tegelijkertijd zo optimaal mogelijk trainen om jij jouw doelen te realiseren.

Hoe werkt By Lizet, deze “personal trainer Vlaardingen”?

Stap 1: Vul je naam, e-mailadres en telefoonnummer in (zie onderaan de pagina)
Stap 2: By Lizet neemt per e-mail of telefoon contact met je op voor een intakegesprek. Dit gesprek helpt ons te bepalen welke doelen je wilt behalen, wat jouw valkuilen zijn en waar eventueel op gelet moet worden qua blessures. Vervolgens kan er een trainingspakket op maat worden samengesteld, compleet afgestemd op wie jij bent.
Stap 3: De eerste sessie met personal trainer Lizet Bakker wordt ingepland.
Stap 4: Er wordt iedere week getraind; lekker doorgaan en resultaten boeken!

Wat belangrijk is bij een personal trainer is dat jij hem of haar vertrouwt en dat je je op je gemak voelt tijdens de trainingssessies. Alleen dan zul je daadwerkelijk alles willen en durven geven. By Lizet is dè “personal trainer Vlaardingen” die het beste in jou naar boven haalt. Zij laat je op een ongedwongen en veilige manier tot het uiterste gaan!

goWaar wacht je nog op? Ga vandaag nog aan de slag met een personal trainer en neem het heft weer in eigen handen! Laat je naam, email en telefoonnummer achter. By Lizet neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. En wie weet maken we binnenkort persoonlijk kennis!

Personal Training Vlaardingen vind je nu hier!