Personal training is hot. Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een personal training; namelijk:

- sneller resultaat
- persoonlijkere begeleiding
- een stok achter de deur

By Lizet geeft personal training om jouw verder te helpen, jouw resultaten te behalen en vooral om jouw volop te laten schijnen in Body en Mind. Personal training gaat over fysieke kracht, maar ook over jouw mindset. Wil je echt veranderen, wat is jouw bereidheid en durf je tot het uiterste te gaan.

By Lizet gelooft in de kracht van buitentraining. De buitenlucht is gezond. Als de zon schijnt wordt er gratis vitamine D aangemaakt, wat goed is voor zorgt voor vetafbraak en gaat botontkalking tegen. En buiten zorgt voor een beleving, terwijl binnen vaak steriel is. De buitenlucht is vaker schoner dan binnenlucht.

Tijdens de personal training maken we gebruiken van kettlebells, gewichten, touwen, trappen, jouw eigen gewicht, boksen, trappen en nog veel meer.

Jouw toekomstige personal trainer, Lizet Bakker, is ideaal voor jou als stok achter de deur om jouw resultaten te behalen! Niet maandenlang zelf ploeteren om met pijn en moeite weer niet jouw doel te behalen. Soms is juist een coach, personal trainer de ideale manier om toch jouw resultaat te behalen. Wil jij dus gezonder leven, verantwoord sporten, workouts die op jouw lijf geschreven staan, afvallen of lekker in beweging zijn; By Lizet ben jij op het juiste adres.

Dus woon jij in Schiedam of Vlaardingen dan zijn de buitensessie altijd vlak in de buurt. Woon je verder, bijvoorbeeld in Rotterdam, Delft of Schipluiden dan betekent het een klein stukje rijden. Ontdek jouw kracht door de personal training By Lizet! Jij bent het waard!

Ja, ik wil graag Personal Training!

Bel mij op 06-23 52 10 06 of gebruik onderstaand formulier:

Review Ilka Stofregen - teamleider Helpdesk
Scotch & Soda

Trainen ByLizet is meer dan een uurtje sport alleen, ook mentaal maakt het me sterker en ik voel me geestelijk en fysiek groeien! Ik zou iedere dame aan willen raden het op zijn minst een keer te proberen, ik durf te garanderen dat de mentale oppepper die Lizet kan geven minstens zo fijn is als de lichamelijke vooruitgang.

Lizet weet me op moeilijke momenten, dat ik het eigenlijk wil opgeven, op te beuren en moed te geven en echt elke keer ben ik achteraf blij dat ik ben gegaan.

Personal Trainer: Lizet Bakker - 37 jaar

Voor mij draait Personal Training om verbinding. Ten eerste de connectie tussen lichaam en geest. Door fysiek actief bezig te zijn kun je zien wat jou van binnenuit drijft en hoe jij op externe prikkels reageert. Bokstrainingen en andere activiteiten dagen niet alleen jouw lijf uit, maar bieden ook verrassende perspectieven op jouw eigen hoe, wat en waarom.

Ten tweede is er de connectie tussen jou en je omgeving. Een gezonde geest in een gezond lichaam betekent een betere jij. En als jij je van binnen en buiten topfit voelt heeft alles en iedereen om je heen daar profijt van.

Wil jij binnen 24 uur je eerste afspraak inplannen?

Klik op onderstaande knop en stuur een e-mail naar mij. Ik neem direct contact met je op.…

Neem direct contact op!