Teambuilding
arrow_drop_up arrow_drop_down

Teambuilding: minder stress + meer vertrouwen!

Iedereen wil een leuke, stimulerende werkplek. Jij en jouw collega's ongetwijfeld ook. Helaas zijn er veel organisaties waar dit niet het geval is. Voor die teams is het fijn om het volgende te bereiken:

 • prettige werksfeer
 • minder ziekteverzuim
 • meer resultaat

Daar kunnen wij bij helpen! Ben jij een teamleider of -coördinator die vindt dat jouw team wel wat extra geprikkeld kan worden? Doe hieronder de gratis teamtest en check waar jullie verbeterpunten liggen. 

DOE DE GRATIS TEAMTEST 


 • teambuilding boksen

  "The most effective is a team where they compliment each other without embarrassment and disagree without fear."

  Het ultieme teambuildingsrecept

  Een goed functionerend team is essensieel om resultaten te halen.  De rekensom is simpel: hoe meer tevreden werknemers hoe prettiger de werksfeer, hoe lager het ziekteverzuim en hoe hoger de productiviteit.


  Wij verzorgen effectieve teambuildingsessies waarmee we medewerkers op een persoonlijke en interactieve manier met elkaar verbinden. Niet aan de hand van ingewikkelde theorieën en afstandelijke modellen, nee, met praktische oefeningen en hartstocht!

  Tijdens iedere training en workshop staat beweging, bewustwording en/of boksen centraal. Als team ga je ervaren hoe het is als de druk wordt opgevoerd. Deelnemers ontdekken hoe het is als iemand wegduikt of juist constant tegengas geeft. Iedereen leert, ontdekt, versterkt en groeit in vertrouwen, als individu en als team!


  workshop training boksen

  Ervaringen van vorige opdrachtgevers en deelnemers:

  deelnemer workshop teambuilding

  Ingrid

  Teamleider Ziekenhuis

  Lizet is een echte vakvrouw!

  Lizet is een echte vakvrouw, die met veel humor een groep kan inwijden in de geheimen van communicatie kan vertellen. Ze deelt daarbij over haar eigen ervaringen en de weg die ze zelf heeft afgelegd in haar persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt haar optreden authentiek en overtuigend. Ze bouwt haar workshop mooi op met eenvoudige oefeningen om mensen te laten wennen en enthousiast te krijgen. Aan te bevelen voor iedereen die feedback zoekt en op een verfrissende manier gespiegeld wil worden om zichzelf verder te ontwikkelen.

  deelnemer teambuilding

  Renate van der Donk

  Programmaleider Burgerschap

  Enorm waardevol!

  Lizet is onvermoeibaar enthousiast én persoonlijk betrokken. Daarbij houdt ze altijd rekening met de doelgroep en wat er speelt bij haar klanten, wat het heel waardevol maakt. Ik vind het écht bijzonder hoe Lizet iedereen als individu benadert en een stapje verder helpt, op welk gebied of welke manier dan ook. Een echte aanrader dus!

  deelnemer boksen workshop

  Annet van Bemmel

  Interim hoofd P&O

  Confrontatie aangaan met jezelf!

  Hoofd uit, hart aan! Beste coaching ooit! Ervaren, voelen wat je kan en wat je niet kan. Confrontaties aangaan met jezelf door oefeningen te moeten doen, waarmee je in contact komt met je gevoel. Waarna Lizet haarfijn aanvoelt hoe zij je op dat moment weet te begeleiden in je zijn. 

  DOE DE GRATIS TEAMTEST: 

  en word een sterk, bewust team!

  Of je nu teamleider of medewerker bent, je wilt uiteraard het allerbeste voor jouw team. Iedereen wint bij onderling vertrouwen, goed lopende projecten en werkdagen gevuld met productiviteit en plezier.

  Doe deze gratis test en bekijk direct jouw persoonlijke uitslag! Je ziet dan meteen:

  • hoe jij meer vertrouwen in het team kunt creëren
  • het soort teambuilding dat bij jouw team past
  • de quick wins voor meer resultaat! 


  teambuilding vuisten

  START DE  GRATIS TEAMTEST

  trainer teambuilding

  "Om anderen te bewegen, moet je zelf bewogen zijn!"

  In hun professionele levens zijn de meeste mensen vooral bezig met hun hoofd en worden het lichaam en hart als ondergeschikt beschouwd. Lizet Bakker wil daar verandering in brengen als dé kenner op het gebied van lichaam, geest en leiderschap. Ze is naast gedreven en ervaren ook nog eens gecertificeerd lichaamsgericht trainer en coach, communicatiedeskundige en weerbaarheidstrainer.

  De teambuildingsessies van Lizet zijn gebaseerd op een rijk palet aan kennis en ervaring. Dat betekent diepe bewustwording, beweging en .... boksen!

  15+ jaar

  gewerkt als communicatie expert

  1000+

  toffe trainingen

  350+ medewerkers

  die blij naar het werk gaan

  Offerte aanvragen?

  Ben jij nieuwsgierig naar workshops, trainingen en/of coaching voor jouw team?
  Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op!

  ByLizet gebruikt cookies