Zakelijke trainingen
arrow_drop_up arrow_drop_down

Wil jij vitale medewerkers?

Het lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Op ons werk zijn we veel bezig met onze hersenen en we verwaarlozen vaak het  lichaam. We zijn constant druk in de weer met planningen, het voorbereiden van vergaderingen, het uitwerken van rapporten en ga zo maar door. We pakken de auto of de trein naar kantoor, werken tussendoor een snelle hap naar binnen en brengen urenlang door op een bureaustoel.

Het lijf wil namelijk ook wat.

Namelijk jouw zorg en aandacht. En daarom geeft het regelmatig stevige signalen af, bijvoorbeeld de zenuwen die je voelt vlak voor een belangrijke vergadering, boosheid omdat een collega zijn deadline niet heeft gehaald, of vermoeidheid in de benen omdat je teveel hooi op de vork hebt genomen. Helaas zijn de meesten van ons experts geworden in het negeren van dergelijke signalen.

Minder stress en spanningsklachten?

Omdat onze jachtige professionele levens ons zo gemakkelijk uit balans kunnen brengen biedt By Lizet twee verschillende mogelijkheden om weer in contact te komen wie jij bent, grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen en die balans weer terug te krijgen.

Programma– Leiderschap en vitaliteit

Stop vandaag nog met: stress en spanning

Workshop: Groei in bewustzijn!

Ontdek hou jij het meest effectief kan samenwerken! 

ByLizet gebruikt cookies