6 gratis Oranjemeditaties

Het EK kijken zonder klamme handjes, gierende zenuwen en een verhoogde hartslag? Met deze meditaties houd jij jezelf onder controle!

Bloeddruk 

daalt met 20%

Hartslag

daalt met 40%

Wedstrijd

wordt toch gewonnen ;-)

Hoe overleef jij het EK?

Wist je dat er heel wat hartaanvallen worden opgetekend tijdens een penaltyreeks van Oranje? Zeker hartpatiënten lopen een verhoogd risico. Niet alleen zitten vele miljoenen Nederlanders nagelbijtend toe te kijken, tientallen lopen écht een risico, dat een stuk verder gaat dan een verhoogde bloeddruk, hartslag en klamme handjes. 

 

Uiteraard gaan ook voetballer op zulke momenten onder stress gebukt. Wist je dat onder meer Ronaldo en Haaland mediteren om hun zenuwen onder controle te houden. Waarom zou jij dat als supporter dan niet doen?


Wij geven je alvast volledig gratis en laagdrempelig de kans om met meditatie aan de slag te gaan. Enkele oefeningen die je perfect kan toepassen voor de match, tijdens de zenuwslopende match en achteraf. Op die manier houd je je stressniveau onder controle en je hart gezond!

Kom maar op met de Oranjemeditaties


"Als je naar een wedstrijd kijkt, hoef jij niets te doen. Toch ga je er zo in op, dat je lichaam stresshormonen aanmaakt."

6 meditaties voor minder stress tijdens zenuwslopende
EK- wedstrijden.

Penalty meditatie

Pauze meditatie

'We staan achter' Meditatie

Juich meditatie

Bitterballen meditatie

'Cooling Down na de wedstrijd' meditatie

Meditatie kan de symptomen van stress  verminderen...

Minder stress in je leven? Win een gratis training...

Ga je in jouw dagelijks leven ook gebukt onder stress en spanning? Wil je minder stress ervaren? 

 
Speciaal voor jou drukke professionals heeft ByLizet de training ‘Balans in je bol’ ontwikkeld. Een 8-weekse training die voor rust in je hoofd en leven zorgt. 

 Tijdens het EK geven we één gratis 8-weekse training weg. Laat je e-mailadres achter en maak kans op de 8-weekse training boordevol nuttige tips en tricks om je stress onder controle te houden. 

Laat je mailadres achter en maak kans op de beker en deze gratis 8-weekse training...

Het brein achter de Oranjemeditaties? 

De maker van de oranje meditaties? Lizet Bakker. Expert op het gebied van body & mind en gaat zen door het leven, behalve als Oranje speelt … Daar moest dus iets op gevonden worden. 

 
Met jaren mindfulness en meditatie in de achterzak ontwikkelde zij de training Balans in je Bol, speciaal voor mensen die niet zittend willen mediteren, maar graag in beweging zijn. 

 

In deze Oranjemeditaties heeft ze haar kennis en ervaring gebundeld tot oefeningen die je perfect voor, tijdens en na de EK-wedstrijden kunt beoefenen. Laagdrempelig, plezierig en goed voor je hart. Laat die penalty’s maar komen ;-)

Meer weten hoe jij kunt leven met 

minder stress?

 Surf naar www.bylizet.nl 

Maak hier kans op de 8-weekse training