Weinig zelfvertrouwen of emoties die vastzitten? 

Ontwikkel de juiste mindset door actie te ondernemen.
Laat negatieve emoties los en creëer je eigen geluk.
Laat je door je eigen lichaam leiden.

Jouw transformatie start hier!

Ik ben Lizet en ik weet als geen ander hoe het is om niet lekker in je vel te zitten. Om gevoelens te negeren. Om mezelf niet serieus te nemen. Tien jaar geleden had ik hier schoon genoeg van. Ik wilde niet langer op de rem leven en gestuurd worden door de meningen van anderen.

Het is namelijk veel leuker en gezonder om mezelf te ontwikkelen, gevoelens te leren uiten en mezelf te zien groeien. En het is nog fijner om andere mensen te leren hoe zij dit ook kunnen doen. Daarvoor heb ik By Lizet opgericht!

Bij deze unieke bokstherapie gaat het om ervaren, voelen en reflecteren. We gaan terug naar de basis: jou! Wie ben jij als niemand kijkt? Met die persoon gaan we aan de slag. 

Ik ben gestart bij By Lizet in de hoop beter mijn grenzen aan te kunnen geven en na een extreem jaar kracht te vinden door bokstherapie. Ik heb de coaching als heel bijzonder ervaren en het heeft me uiteindelijk veel meer gegeven dan waar ik in de eerste plaats voor ging! Qua zakelijke coaching, maar ook privé! Dankjewel Lizet voor je inzichten, kracht, geduld, rust en oprechte objectieve interesse!!
Willine de Bruin
Voor mij als cognitief persoon, als denker, was het een openbaring hoeveel effect lichaamsgerichte coaching kan hebben. Elke keer hebben we gewerkt aan een concrete vraag, en elke keer ging ik weg met rust, vertrouwen en een duidelijk inzicht hoe ik verder wilde. Lizet is to-the-point, plezierig en stevig op een rustige manier.
Marjon Bohre
Beste persoonlijke coaching ooit! Ervaren, voelen wat je kan en wat je niet kan. Confrontaties aangaan met jezelf door oefeningen te moeten doen, waarmee je in contact komt met je gevoel. Waarna Lizet haarfijn aanvoelt hoe zij je op dat moment weet te begeleiden in je zijn. Bedankt! En op naar nog vele lessen!
Annet van Bemmel
Theorie uit een boekje helpt je om dingen te begrijpen, maar alleen door te doen en te ervaren kun je daadwerkelijk een ander mens worden. Daarom zijn alle sessies interactief, zodat jij praktisch inzicht krijgt in wie je bent en wat je doet.
Je wilt lekkerder in je vel zitten. Je wilt emoties kunnen uiten en meer zelfvertrouwen hebben. Dit is alleen mogelijk door echt te leren voelen. Emoties moet je ontdekken, accepteren en een plek geven. Met alleen denken en praten kom je er niet.
Na het ervaren en voelen is het tijd om te reflecteren. Hierbij is het belangrijk dat je eerlijk naar jezelf durft te kijken: wat zijn jouw sterke en zwakke eigenschappen? Zo leg je een stevige basis voor blijvende verandering. 

Reken definitief af met twijfels en onzekerheden!

Start net als 100 andere moedige mensen met bokstherapie en gun jezelf een leven met liefde, verbinding en vertrouwen. Word een meester in zelfvertrouwen en schakel jouw angsten en onzekerheden uit. Ontdek het geheim van een leven met zelfvertrouwen en vrijheid. Verwacht door deze sessies een grootste verandering in jouw leven. 

Bokstherapie is wel geschikt voor jou:

En zowel op het werk als privé je mannetje kunt staan.
Zodat je niet langer constant met je ziel onder de arm hoeft te lopen.
Waardoor je meer controle over jouw tijd en energie hebt.

Als je de lat niet meer te hoog wilt leggen

Want het is onrealistisch om altijd 100% perfectie te verwachten. 
In plaats van dat  je met alle winden meewaait.
Stop met alles kapot te rationaliseren, begin met leven in het hier en nu. 

Bokstherapie is niet geschikt voor jou:

Als je in één sessie klaar wilt zijn

Zelfontwikkeling betekent tijd en inspanning
Alleen jij kunt jezelf veranderen. 
Geloof in jezelf en sta voor je eigen ideeën. 
Jouw zelfontwikkeling gaat continu door, zowel voor de sessie als erna.

Meer kracht en vertrouwen?

To the point Bokscoaching

Van binnenuit veranderen
60 dagen

€ 1450,-
 • Intake & kennismaking (gratis)
 • 2x per maand boks-sessies
 • Inclusief boksreleasing
 • Zelfreflectie
 • Meditatie en mindfulness voor thuis
 • Fysiek, mentale en emotionele verandering

Kosten: €1450,-

*deze coaching wordt vaak vergoed door werkgevers

Impact Bokscoaching

Mentale en emotionele transformatie
90 dagen

€ 2450,-
 • Intake & kennismaking (gratis)
 • 2x per maand live sessies
 • Inclusief boksreleasing
 • Zelfreflectie
 • Extra: Buiten Bokstraining 
 • Fysiek, mentale en emotionele verandering

Kosten: €2450,-

*deze coaching wordt vaak vergoed door werkgevers