Wat anderen zeggen over ByLizet:

Elles de Bruin

Elles de Bruin

Senior Marketeer

"Letterlijk en figuurlijk steviger in m'n schoenen."

Al jaren kampte ik met lichamelijke klachten. Steeds ging ik weer naar de huisarts zonder dat er een oorzaak gevonden werd. Toen het echt niet meer ging, kwam ik bij Lizet terecht. Precies wat ik zocht: geen zweverig gedoe, maar concrete en fysieke opdrachten die me hebben laten inzien hoe het lichaam je precies vertelt hoe het met je gaat. En dat als je naar je lijf leert luisteren, het leven een stuk aangenamer en overzichtelijker wordt.


Na 6 sessies sta ik letterlijk en figuurlijk sterker in mijn schoenen en dichter bij mijn gevoel. Heel waardevol! 

Hanneke Haandrikman

Docent en trainer

"Leren loslaten wat mij niet dient!"

Ik zou Lizet zeker aanraden als je echt met jezelf aan de slag wil op fysiek, mentaal en emotioneel niveau!

Resultaten
- vanuit zekerheid communiceren
- mijn eigen ruimte innemen
- bewust geworden van wat er in me omgaat
- meer kunnen ontspannen
 

De persoonlijk ingesproken meditatie en samenvattingen van de sessies waren heel fijn om regelmatig even te luisteren en bekijken. 

Ronald van Wingerden

"Lizet heeft een respectvolle wijze van werken!"

Nooit eerder ervaren hoe het lichaam reageert op die bovenkamer, maar ook dat nabij zijn en loslaten samen kunnen gaan. En hoe zogenaamde verwerkte emoties en ervaringen nog steeds opgesloten kunnen zitten in het lichaam en hoe die de ruimte te geven. 


Lizet heeft een brede ervaring aan coachingstechnieken die gekenmerkt worden door het werken aan de verbinding hoofd-hart en het luisteren naar je lichaam. 


Dank voor het luisteren, de inzichten, de praktische oefeningen, het klankborden en je respectvolle wijze van werken!

Ed den Ouden

Edwin den Ouden

Business Consultant

 "Ik heb veel meer uit de sessies gehaald dan ik had durven hopen."

Ik heb Bij Lizet coaching afgenomen omdat ik een hoop opgekropte frustraties en woede had tijdens mijn burn out, en dit eruit wilde.


Lizet is sympathieke dame, zeer empathisch en creëerde een veilige plek waar ik mij kon uiten. Zowel fysiek als mentaal.

Ze luisterde goed naar mijn problemen en bedacht daar handige oefeningen voor). Door deze oefeningen ben ik me bewust geworden welke connecties er zijn tussen mijn fysieke frustraties en geestelijke problemen.

Het heeft mij niet geholpen om van de burn out af te komen, maar wel enorm geholpen in het proces om de burn out te erkennen en te kunnen starten met de verwerking. Nog steeds doe ik soms sommige oefeningen van haar.
Annet van Bemmel geeft Review coach Rotterdam

Annet van Bemmel

Hoofd P&O 

"Hoofd uit, hart aan."

Beste persoonlijke coaching ooit! Ervaren, voelen wat je kan en wat je niet kan. Confrontaties aangaan met jezelf door oefeningen te moeten doen, waarmee je in contact komt met je gevoel. Waarna Lizet haarfijn aanvoelt hoe zij je op dat moment weet te begeleiden in je zijn. Bedankt! En op naar nog vele lessen!

Jette

Jette van Harmelen

Onderwijsdeskundige

"Lizet coacht zonder oordeel."

Coaching van Lizet betekent dat collega's tegen je zeggen: "Ik ben blij dat het weer goed met je gaat, je straalt meer en staat meer in je kracht".  

Door precies de juiste vragen te stellen laat Lizet jezelf achter de oplossing komen. En wat ik in tegenstelling tot eerdere begeleiding zo prettig vind aan de coaching van Lizet is dat zij zonder oordeel luistert. Ik heb nooit het gevoel dat ze haar mening of ideeën door laat schemeren in de gesprekken die we voeren. Geen goedbedoelde adviezen, maar zelf de regie hebben!

Marjon Bohre

Marjon Bohre

Teamcoach, adviseur en trainer

Lizet is to-the-point.

Voor mij als cognitief persoon, als denker, was het een openbaring hoeveel effect lichaamsgerichte coaching kan hebben. Elke keer hebben we gewerkt aan een concrete vraag, en elke keer ging ik weg met rust, vertrouwen en een duidelijk inzicht hoe ik verder wilde.


Lizet is to-the-point, plezierig en stevig op een rustige manier.

Review over coaching

Miranda

Rechercheur

"Ik durf mijn eigen gevoel te volgen."

Door de coaching die ik van Lizet kreeg, kon ik  'mijn vragen' anders bekijken en ervaren. Ik kwam erachter dat ik, mede door mijn functie binnen de politie,  niet naar mijn eigen gevoel durfde te luisteren. Ik bleef maar in mijn hoofd zitten. Ik merkte ook dat ik veel meer zelfliefde kon gebruiken en ben daar direct mee aan de slag gegaan. Voor mij hele waardevolle sessies geweest.

Willine de Bruin review

Willine de Bruin

Coordinator Project & Inrichting

Ik ben je heel dankbaar!

Ik ben gestart bij By Lizet in de hoop beter mijn grenzen aan te kunnen geven en na een extreem jaar kracht te vinden door bokstherapie. Ik heb de coaching als heel bijzonder ervaren en het heeft me uiteindelijk veel meer gegeven dan waar ik in de eerste plaats voor ging! Qua zakelijke coaching, maar ook privé! Dankjewel Lizet voor je inzichten, kracht, geduld, rust en oprechte objectieve interesse!! 

Rebecca de Kraal

Psycholoog

"Ontdekt wie ik echt ben."

Bij Lizet is er geen oordeel en hoef ik niet na te gaan waarom ik iets voel. Ik mocht even uit mijn hoofd, even niet nadenken, beredeneren of verklaren..

Haar vragen en oefeningen richten zich op mijn kern, waar het echt om draait. Ik mag me veilig voelen en mijn kracht ervaren. Wat zo mooi is, is dat ik heb geleerd dat dit in alledaagse dingen zit.

Dit geeft me een goed gevoel en maakt me ook wel trots, want ik mag er ook zijn.

Jamie Heindijk Review

Jamie Heindijk

Interim Directie

"Ik kan beter mijn grenzen aangeven."

Lizet luistert goed naar waar jij aan wilt werken en past oefeningen daarop aan. Het zijn bijna oefeningen waar je in beweging bent, als denker kan je dan je gedachten gemakkelijker aan de kant zetten. In de coaching heb ik geleerd om mijn gevoel te herkennen, waardoor ik mijn grenzen beter kan aangeven. Door dit te kunnen heeft het mij meer rust opgeleverd.  Ik zou Lizet zeker aanraden!

Review over coaching door Laura

Laura Lazzarini

Business Life Coach

"Innerlijke kracht"

Lizet stelde mij in staat mijn doel te visualiseren en deze met mijn innerlijke kracht te bereiken. Kort en krachtig!

Saskia van Berkel

Eigenaar Support@School

"Wat een cadeautje!"

Op zoek naar kracht…Je bewust worden van je kracht, letterlijk. Vanuit oprechte belangstelling en eigen ervaring op jezelf en anderen in te zoomen. Wat een cadeautje!