arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat anderen zeggen over ByLizet:

coach klant Annet

Annet van Bemmel

Interim hoofd P&O 

Hoofd uit, hart aan!

Beste persoonlijke coaching ooit! Ervaren, voelen wat je kan en wat je niet kan. Confrontaties aangaan met jezelf door oefeningen te moeten doen, waarmee je in contact komt met je gevoel. Waarna Lizet haarfijn aanvoelt hoe zij je op dat moment weet te begeleiden in je zijn. Bedankt! En op naar nog vele lessen!

Elles de Bruin

Manager Marketing

Letterlijk en figuurlijk steviger in m'n schoenen

Al jaren kampte ik met lichamelijke klachten. Steeds ging ik weer naar de huisarts zonder dat er een oorzaak gevonden werd. Toen het echt niet meer ging, kwam ik bij Lizet terecht. Precies wat ik zocht: geen zweverig gedoe, maar concrete en fysieke opdrachten die me hebben laten inzien hoe het lichaam je precies vertelt hoe het met je gaat. En dat als je naar je lijf leert luisteren, het leven een stuk aangenamer en overzichtelijker wordt. Na 6 sessies sta ik letterlijk en figuurlijk sterker in mijn schoenen en dichter bij mijn gevoel. Heel waardevol! 
klant coaching Rotterdam

Marjon Bohre

Teamcoach, adviseur en trainer

Lizet is to-the-point.

Voor mij als cognitief persoon, als denker, was het een openbaring hoeveel effect lichaamsgerichte coaching kan hebben. Elke keer hebben we gewerkt aan een concrete vraag, en elke keer ging ik weg met rust, vertrouwen en een duidelijk inzicht hoe ik verder wilde. Lizet is to-the-point, plezierig en stevig op een rustige manier.

klant teambuidling

Ilka Stofregen

IT Operations Supervisor

Inspirator, motivator en betrokken!

Dit zijn zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet. Zij helpt mij mijn oorspronkelijke doel voor ogen te houden en helpt me overeind als ik na een val liever niet meer door wil gaan. Lizet luistert naar mijn worstelingen, oordeelt nooit maar denkt met me mee over hoe problemen anders aan te pakken.

klant coaching Rotterdam

Willine de Bruin

Coordinator Project & Inrichting

Ik ben je heel dankbaar!

Ik ben gestart bij By Lizet in de hoop beter mijn grenzen aan te kunnen geven en na een extreem jaar kracht te vinden door bokstherapie. Ik heb de coaching als heel bijzonder ervaren en het heeft me uiteindelijk veel meer gegeven dan waar ik in de eerste plaats voor ging! Qua zakelijke coaching, maar ook privé! Dankjewel Lizet voor je inzichten, kracht, geduld, rust en oprechte objectieve interesse!! 

klant teambuilding

Renate van der Donk

Projectleider & Onderwijskundige

Onvermoeibaar enthousiast

Lizet is onvermoeibaar enthousiast én persoonlijk betrokken. Daarbij houdt ze altijd rekening met de doelgroep en wat er speelt bij haar klanten, wat het heel waardevol maakt. Ik vind het écht bijzonder hoe Lizet iedereen als individu benadert en een stapje verder helpt, op welk gebied of welke manier dan ook. Een echte aanrader dus!

klant persoonlijk leiderschap

Denise van Rij

Customer Service Representative

Geweldig om te doen.

Ik vond het geweldig om te zien hoe vrij eenvoudige fysieke opdrachten, vaak overeenkomen met hoe ik mij mentaal opstel.

Door te realiseren hoe fysieke oefeningen op een simpele manier makkelijker kunnen worden om uit te voeren, is het ook mogelijk om in veel andere situaties me anders op te stellen. 

klant workshop boksen

Laura Lazzarini

Business Life Coach

Innerlijke kracht!

Lizet stelde mij in staat mijn doel te visualiseren en deze met mijn innerlijke kracht te bereiken. Kort en krachtig!

klant teambuilding

Saskia van Berkel

Eigenaar Support@School

Wat een cadeautje!

Op zoek naar kracht… samen met anderen… Je bewust worden van je kracht, letterlijk. Vanuit oprechte belangstelling en eigen ervaring op jezelf en anderen in te zoomen. Wat een cadeautje!

ByLizet gebruikt cookies