Wat anderen zeggen over ByLizet:

coach klant Annet

Annet van Bemmel

Interim hoofd P&O 

Hoofd uit, hart aan!

Beste persoonlijke coaching ooit! Ervaren, voelen wat je kan en wat je niet kan. Confrontaties aangaan met jezelf door oefeningen te moeten doen, waarmee je in contact komt met je gevoel. Waarna Lizet haarfijn aanvoelt hoe zij je op dat moment weet te begeleiden in je zijn. Bedankt! En op naar nog vele lessen!

Elles de Bruin

Manager Marketing

Letterlijk en figuurlijk steviger in m'n schoenen

Al jaren kampte ik met lichamelijke klachten. Steeds ging ik weer naar de huisarts zonder dat er een oorzaak gevonden werd. Toen het echt niet meer ging, kwam ik bij Lizet terecht. Precies wat ik zocht: geen zweverig gedoe, maar concrete en fysieke opdrachten die me hebben laten inzien hoe het lichaam je precies vertelt hoe het met je gaat. En dat als je naar je lijf leert luisteren, het leven een stuk aangenamer en overzichtelijker wordt. Na 6 sessies sta ik letterlijk en figuurlijk sterker in mijn schoenen en dichter bij mijn gevoel. Heel waardevol! 

Edwin den Ouden

Business Consultant

 Ik heb veel meer uit de sessies gehaald dan ik had durven hopen.

Ik heb Bij Lizet coaching afgenomen omdat ik een hoop opgekropte frustraties en woede had tijdens mijn burn out, en dit eruit wilde. 


Lizet is sympathieke dame, zeer empathisch en creëerde een veilige plek waar ik mij kon uiten. Zowel fysiek als mentaal.

Ze luisterde goed naar mijn problemen en bedacht daar handige oefeningen voor). Door deze oefeningen ben ik me bewust geworden welke connecties er zijn tussen mijn fysieke frustraties en geestelijke problemen.

Het heeft mij niet geholpen om van de burn out af te komen, maar wel enorm geholpen in het proces om de burn out te erkennen en te kunnen starten met de verwerking. Nog steeds doe ik soms sommige oefeningen van haar.

Jette van Harmelen

Docent

Lizet coacht zonder oordeel!

Coaching van Lizet betekent dat collega's tegen je zeggen: "Ik ben blij dat het weer goed met je gaat, je straalt meer en staat meer in je kracht".  

Door precies de juiste vragen te stellen laat Lizet jezelf achter de oplossing komen. En wat ik in tegenstelling tot eerdere begeleiding zo prettig vind aan de coaching van Lizet is dat zij zonder oordeel luistert. Ik heb nooit het gevoel dat ze haar mening of ideeën door laat schemeren in de gesprekken die we voeren. Geen goedbedoelde adviezen, maar zelf de regie hebben!

klant coaching Rotterdam

Marjon Bohre

Teamcoach, adviseur en trainer

Lizet is to-the-point.

Voor mij als cognitief persoon, als denker, was het een openbaring hoeveel effect lichaamsgerichte coaching kan hebben. Elke keer hebben we gewerkt aan een concrete vraag, en elke keer ging ik weg met rust, vertrouwen en een duidelijk inzicht hoe ik verder wilde. Lizet is to-the-point, plezierig en stevig op een rustige manier.

klant teambuidling

Ilka Stofregen

IT Operations Supervisor

Inspirator, motivator en betrokken!

Dit zijn zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet. Zij helpt mij mijn oorspronkelijke doel voor ogen te houden en helpt me overeind als ik na een val liever niet meer door wil gaan. Lizet luistert naar mijn worstelingen, oordeelt nooit maar denkt met me mee over hoe problemen anders aan te pakken.

klant coaching Rotterdam

Willine de Bruin

Coordinator Project & Inrichting

Ik ben je heel dankbaar!

Ik ben gestart bij By Lizet in de hoop beter mijn grenzen aan te kunnen geven en na een extreem jaar kracht te vinden door bokstherapie. Ik heb de coaching als heel bijzonder ervaren en het heeft me uiteindelijk veel meer gegeven dan waar ik in de eerste plaats voor ging! Qua zakelijke coaching, maar ook privé! Dankjewel Lizet voor je inzichten, kracht, geduld, rust en oprechte objectieve interesse!! 

Rebecca Kralingen

Ambulant begeleider

Het is zo fijn dat gevoelens er bij jou mogen zijn.

Deze quote is het beste van toepassing op jouw coaching: "Om vooruit te komen is soms stilstand nodig om emoties te ontdekken, te erkennen, te doorvoelen en te uiten, zodat jouw levensenergie weer gaat stromen en je weer in beweging kan komen."

Bij Lizet is er geen oordeel en  hoef ik niet na te gaan waarom ik iets voel. Ik mocht even uit mijn hoofd, even niet nadenken, beredeneren of verklaren..

Haar vragen richten zich op mijn kern, waar het echt om draait. Ik mag me veilig voelen en mijn kracht ervaren. Wat zo mooi is, is dat ik heb geleerd dat dit in alledaagse dingen zit.

Dit geeft me een goed gevoel en maakt me ook wel trots, want ik mag er ook zijn.

Jamie Heindijk

Interim Directie

Wat een leerzame en prettige ervaring!

Lizet luistert goed naar waar jij aan wilt werken en past oefeningen daarop aan. Het zijn bijna oefeningen waar je in beweging bent, als denker kan je dan je gedachten gemakkelijker aan de kant zetten. In de coaching heb ik geleerd om mijn gevoel te herkennen, waardoor ik mijn grenzen beter kan aangeven. Door dit te kunnen heeft het mij meer rust opgeleverd.  Ik zou Lizet zeker aanraden!

klant teambuilding

Renate van der Donk

Projectleider & Onderwijskundige

Onvermoeibaar enthousiast

Lizet is onvermoeibaar enthousiast én persoonlijk betrokken. Daarbij houdt ze altijd rekening met de doelgroep en wat er speelt bij haar klanten, wat het heel waardevol maakt. Ik vind het écht bijzonder hoe Lizet iedereen als individu benadert en een stapje verder helpt, op welk gebied of welke manier dan ook. Een echte aanrader dus!

klant persoonlijk leiderschap

Denise van Rij

Customer Service Representative

Geweldig om te doen.

Ik vond het geweldig om te zien hoe vrij eenvoudige fysieke opdrachten, vaak overeenkomen met hoe ik mij mentaal opstel.

Door te realiseren hoe fysieke oefeningen op een simpele manier makkelijker kunnen worden om uit te voeren, is het ook mogelijk om in veel andere situaties me anders op te stellen. 

klant workshop boksen

Laura Lazzarini

Business Life Coach

Innerlijke kracht!

Lizet stelde mij in staat mijn doel te visualiseren en deze met mijn innerlijke kracht te bereiken. Kort en krachtig!

klant teambuilding

Saskia van Berkel

Eigenaar Support@School

Wat een cadeautje!

Op zoek naar kracht… samen met anderen… Je bewust worden van je kracht, letterlijk. Vanuit oprechte belangstelling en eigen ervaring op jezelf en anderen in te zoomen. Wat een cadeautje!

arrow_drop_up arrow_drop_down