Dé Coach uit Rotterdam 

Recht door zee, praktisch en met blijvend resultaat.

Stel zelfverzekerde grenzen en kies voor een betere balans!

Tijd voor verandering?

Ben je helemaal klaar met je huidige manier van aanpakken? Heb je het gevoel niet echt contact te maken met jezelf, waardoor je gefrustreerd geraakt, blijft trappelen en geen rust vindt? Dan kan ik je helpen als life coach uit Rotterdam.


Samen gaan we aan de slag, ruimen we blokkades uit de weg, werken we op holistische, maar no-nonsense manier aan jezelf en zetten we stappen vooruit. Jij vindt de balans waarnaar je altijd al op zoek was en plukt er de vrucht van.  

Wil je graag meer voor jezelf opkomen en duidelijke grenzen stellen?

Ben je het beu je te veel aan te passen en te schikken naar de wensen van anderen. En vreet dat energie? 


Wil je assertiever uit de hoek komen?

Je wilt jezelf dingen gunnen, zonder dat jij je daar schuldig over voelt. Jij wilt jouw punt duidelijk maken, zonder dat je daarbij de ander kwets.


Heb jij onrust in je hoofd?
Helemaal in balans zijn met jezelf, je gevoel en je lichaam. Maar dan wel zonder zweverig gedoe. 


Wil je totaal kunnen ontspannen?

Zonder een zeurend stemmetje in je hoofd, stress of een lijstje dat in je achterhoofd speelt. 


Wil je  zelfverzekerd in het leven staan?

Vol overtuiging en zelfvertrouwen het leven aanpakken.

Dat is exact waar ik je mee kan helpen. 
. Als ervaren coach sta ik aan je zijde, ben ik je klankbord en gids ik je langs jouw valkuilen.
Praktisch, to the point en met een duidelijk eindpunt voor ogen. 

'Coaching die uitgaat van jouw innerlijke wijsheid!'

De Rotterdamse coach voor leiders, ondernemers en hogeropgeleiden.

Zijn de volgende zaken voor jou herkenbaar?  

 • Anderen pleasen lijkt wel je levensdoel 
 • Je hebt het moeilijk om de controle los te laten 
 • Je blijft maar doorgaan
 • Conflicten ga je uit de weg, maar onderhuids blijft het broeien
 • Je bent bang om boos te horen of om je gevoelens te uiten.
 • Harmonie is jouw code-woord
 • Negatieve zaken komen hard binnen, aan het positieve ga je voorbij 

Kortom, heb je moeite met je gevoelens en is er chaos in je hoofd? Als coach uit Rotterdam zet ik je op de juiste weg.

Dit is wat anderen zeggen over Lizet als coach uit Rotterdam

Ik heb veel meer uit de sessies gehaald dan ik had durven hopen.

Ik heb Bij Lizet coachsessies afgenomen omdat ik een hoop opgekropte emoties  had tijdens mijn burn out.

Lizet is sympathieke dame, zeer empathisch en creëerde een veilige plek waar ik mij kon uiten. Zowel fysiek als mentaal. Ze luisterde goed naar mijn problemen en bedacht daar handige interventies. .

Door deze oefeningen ben ik me bewust geworden welke connecties er zijn tussen mijn fysieke frustraties en geestelijke problemen. Hierdoor werd het mogelijk om de problemen van twee kanten aan te pakken.

Nog steeds doe ik soms sommige oefeningen van haar.

Ed den Ouden
Beste persoonlijk
coaching ooit!
Inspirator, motivator, personal coach, luisterend oor, professional, zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet.


Ik heb overgewicht, een niet echt meewerkend lijf op fysiek gebied, en kan snel het bijltje ergens bij neerleggen. Soms ben ik moedeloos omdat mijn lijf en geest niet willen zoals ik. Toch weet Lizet mij elke keer weer moed te geven, en helpt ze mij mijn oorspronkelijke doel voor ogen te houden en helpt me opstaan als ik na vallen liever niet meer door wil gaan.


Soms is dat omdat ze luistert naar mijn worstelingen, geen oordeel velt maar met me mee wil denken dingen anders aan te pakken. Zeer waardevolle coaching!
Ilka Weedman

Wanneer kies je voor dit coachingstraject?
Dit is de stap naar een zelfverzekerde toekomst.

Je bent het beu enkel te praten

Je wilt ook effectief voelen, iets zien bewegen en ervaren. Fysiek en mentaal wil je in beweging komen, grenzen verleggen en dingen voelen. Jij weet beter dan wie ook: praatjes vullen geen gaatjes. 

Je gelooft dat body & mind elkaar beïnvloeden

Laat de klankschalen en wolligheid maar achterwege. Jij wil concrete doelstellingen, aan de slag met je lichaam en de confrontatie met jezelf aangaan.  

Je hebt ambitieuze doelen

Doelen die vanuit je binnenste komen en niet zomaar in SMART-lijstjes te vatten vallen. Doelen die je kunt voelen en waarvan je beseft dat ze écht belangrijk zijn voor jezelf. Je wil ze zo levendig maken dat je ze nooit vergeet. 

Je weet dat persoonlijke ontwikkeling een proces is

Jezelf zijn, je gevoelens uit, assertiever worden: het is een proces. Een proces waarvan jij het tempo bepaalt. Het gaat niet om een trucje, het gaat om permanente verandering van binnenuit. Deze komt vanuit je binnenste en soms is daar wat meer tijd voor nodig. Die krijg je … 

Je wilt uitdagingen overwinnen

Elke dag komen er wel uitdagingen op je pad. Op het werk en thuis. Hoe houd jij je staande, wat doe je en luister je naar je gevoelens. Je kunt best wel wat hulp gebruiken bij het overwinnen van deze uitdagingen. 

Je hebt behoefte aan balans

Wie je bent en wat je doet loopt door elkaar. Elke situatie die op je pad komt moet je kunnen behappen of het nu privé is of op het werk. Het gaan om jouw reactie als mens. 

Klaar om aan de slag te gaan?

Kan je ondersteuning, tips en coaching gebruiken en wil je een ervaren coach die je echt verder helpt op een praktische en luchtige manier? Dan moeten we eens kennismaken. 

Wie ben ik?

Lizet, aangenaam. Stoer, zacht en alles daartussen. Ik houd van gezelligheid, maar sta ook alleen mijn mannetje. Dénker, doener en voeler in één die blij wordt van bergen, boksen en bewustzijn. 

 

Als gediplomeerd lichaamsgericht coach heb ik aandacht voor lichaam, geest en emoties: vooral in combinatie met elkaar. Ik pas dan ook heel wat uiteenlopende technieken toe: actie en ervaren, haptonomie, bokscoaching, mindfulness, en nog heel wat andere. In totaal heb ik al meer dan 1.000 uur coaching achter de kiezen en ben ik uitgegroeid tot een expert in body & mind technieken. Praten is mooi, maar wij gaan een stuk verder. Samen gaan we op zoek naar je diepere kern, want alleen zo brengen we een blijvende verandering tot stand. 

 

Ook mijn leven bestaat uit hoogte- en dieptepunten. Van het verwerken van verlies tot een chronische ziekte. Echter verandering vindt niet enkel plaats in je hoofd, maar ook in je hart. Ook zelf laat ik mij coachen om bewuster te worden van wie ik ben en daardoor andere nog beter te kunnen coachen. Durf jij het avontuur met jezelf en mij aan? Dan ontmoet ik je graag! 

Wist je trouwens dat...

Deze coaching door veel werkgevers bekostigd worden.
Ze zien het als een goede investering. En draag je de kost toch zelf? Dan kun je het traject zonder probleem indienen en aftrekken van je belastingen. 


Mijn coachingspraktijk in Rotterdam centraal gelegen is.
We zijn makkelijk bereikbaar en er is gratis parkeergelegenheid. Meestal sta je binnen het uur bij ons. 


ByLizet als coach in Rotterdam gecertificeerd coach, weerbaarheidstrainer en communicatiedeskundige
Jij kiest voor een traject waar heel wat coachingstechnieken aan bod komen. De basis blijft body & mind, maar we gaan veel verder. 

1 op 1 sessies door een ervaren coach uit Rotterdam

De perfecte start voor een betere balans

Concrete coaching

Voor tastbare oplossingen
2 maanden

 • Intake & kennismaking (gratis)
 • 2 sessies per maand in Rotterdam 
 • Tussentijdse reflectie
 • Coachtraject is maatwerk
 • Coachwandeling (audio)
 • Gratis meditaties
 • Fysiek, mentale en emotionele verandering

Kosten: €1450,-

*deze coaching wordt vaak vergoed door werkgevers

Impact coaching

Van binnenuit veranderen
3 maanden

 • Intake & kennismaking (gratis)
 • 2 sessies per maand in Rotterdam 
 • Coachtraject is maatwerk
 • Wekelijks contact via persoonlijke ontwikkelingsapp
 • Coachwandeling (audio)
 • Gratis meditaties
 • Fysiek, mentale en emotionele verandering

Kosten: €2450,-

*deze coaching wordt vaak vergoed door werkgevers

Expeditie coaching

Complete transformatie
4 maanden

 • Intake & kennismaking (gratis)
 • Startsessie op het strand
 • 2 sessies per maand in Rotterdam 
 • Wekelijks contact via  persoonlijke ontwikkelingsapp
 • Persoonlijkheidstest
 • 90dagen actieplan
 • Online training: Rust in je Hoofd
 • Veelzijdig coachtraject - maatwerk

Kosten: €3700,-
*deze coaching wordt vaak door de werkgever vergoed

Het is een verademing dat mijn leven niet langer onder hoogspanning staat.
Ik voel me weer gezegend met mijn man, kinderen en baan en kan weer eindelijk weer rust vinden. Maar bovenal geniet ik weer volop van het leven en van mijn werk.


Dieke
Ik voel eindelijk mijn kracht weer en bewaak deze met mijn leven.
Het perfectionisme  houdt me niet lekker vast. Eindelijk voel ik minder stress en heb ik rust in mijn hoofd. Zonde dat ik niet eerder aan deze expeditie ben begonnen.


Anja
                   

Coach Rotterdam

1. Is Lizet mijn persoonlijk coach?

Ja, Lizet is jouw persoonlijke coach en we spreken elkaar 1 op 1. Elke sessie betekent directe ervaringen en volledige aandacht voor jouw vragen. Het is echt tijd voor jou. Persoonlijk!

2. Waarom een coach uit Rotterdam inschakelen?

Omdat ‘je kop in het zand steken’ niet werkt. Jouw doel is meer rust in het leven, genieten van de dag en vooruitgang boeken. Hoe lekkerder jij in je vel zit, hoe makkelijker jij liefde verspreid. Een goede coach helpt je die zaken te bereiken.

3. Wat levert coaching Rotterdam op?

NIet meer stof tot nadenken! Er zijn genoeg psychologen en coaches waar je kunt praten en je problemen kunt blijven analyseren. Wij gaan met zowel lichaam, geest als emotie aan de slag. Elke coachsessie bouw je directe positieve ervaringen, waardoor je meer zelfvertrouwen ontwikkelt en de stappen zet die je wilt.

4. Is coaching wel het geld waard?

Je huurt een coach in om jouw persoonlijke resultaten te bepalen. Rust, genieten, succes, prestaties. Jij bepaalt het doel. Lizet staat naast je. Je investeert in jouw eigen geluk; dat is altijd het geld waard.

5. Wat kan je verwachten van coaching Rotterdam?

Fysieke, mentale en emotionele verandering! We gaan op zoek naar meer geluk, plezier en een gevoel van bevrijding. Leven en werken in het ritme dat jou dient! Kijk maar eens naar de reviews over de coach in Rotterdam, dan lees je meer over de resultaten die klanten hebben behaald.