arrow_drop_up arrow_drop_down
coach Lizet uit Rotterdam

Rust in je hoofd. Leven vol liefde. Krachtige keuzes

Voorkom dat je slechter in je vel gaat zitten!

Start met coaching

5+ jaar

ervaring in coaching

177+

tevreden klanten gingen je in 2020 voor

100%

Jij bent 100% waard om gelukkig te zijn

Waarom coaching?

Heb jij ooit wel eens hulp van een coach of psycholoog ingeschakeld? Dan weet je wat coaching voor je kan betekenen. Je bent waarschijnlijk tot nieuwe inzichten gekomen. Toch ben je nog niet echt tevreden. Je wilt die extra stap zetten naar echt meer geluk en meer balans in je leven. Je wilt het gevoel hebben dat je leeft!


Een coach helpt jou vooruit!

Iedere coach heeft een eigen expertise. Er zijn carrièrecoaches, mental coaches, stresscoaches enzovoort. Hun aanpak is verschillend, maar het doel is altijd hetzelfde: jou tot een gelukkiger mens maken.

Mijn naam is Lizet Bakker. Ik ben lichaamsgericht coach in Rotterdam. Mijn doel is om jou met minder stress en meer plezier te laten leven. Dit doe ik door jou te laten bewegen, je laten ervaren, aan te raken, te visualiseren en uiteraard vragen te stellen.

de coach uit Rotterdam
Coachklant
Dit coachingstraject heeft mij superveel vertrouwen gegeven. Ik voel me bevrijd en een dosis meer zelfvertrouwen. Lizet kan heel goed luisteren en daardoor de vertaalslag maken in elke één op één sessie. Een echte aanrader wanneer je eens goed wil reflecteren op jezelf!
Joanna van der Beekhoven
Rust in je hoofd door coaching

Wat als het even tegenzit.

Je hebt lang vastgehouden aan een beeld van jezelf waarvan jij dacht dat je daar aan moest voldoen. Je hebt de lat altijd hoog gelegd. Dat is schitterend, want op die manier heb jij veel weten te bereiken! Maar op de lange termijn is dit niet vol te houden. Het is tijd voor verandering.


Je merkt de afgelopen weken dat je gedachten niet echt stil staan. Je slaapt slechter, hebt regelmatig hoofdpijn en last van een vastzittende nek en schouders. Je bent sneller geïrriteerd, hebt minder energie; je voelt je gewoon niet happy. 


Om meer geluk en plezier te creëren hoef jij je leven niet pardoes 180 graden te draaien. Wel mag je meer contact maken met wat je voelt.

3 effectieve methoden om jou verder te helpen

deel gedachten

1. Krijg grip op je gevoel

Durf onder ogen te zien wat je echt voelt. Angsten en twijfels, maar ook het licht en de liefde die in jou zit. Je mag alles volledig laten stralen.  Dit coachingstraject daagt jou uit om eerlijk naar jouw eigen gevoelens te kijken.  Dat is soms best spannend. Maar alleen door eerlijk te zijn naar jezelf toe kun je groeien als persoon.
lichaambewustwording

2. Maak keuzes vanuit jouw kracht

Hoe beter jij de signalen van je lichaam kent, hoe makkelijker het wordt om jouw innerlijke kracht te voelen. En hoe makkelijker jij je lichaam kent, hoe makkelijker je ‘nee’ kunt zeggen. Je gaat ontdekken hoe jij je grenzen aangeeft, zonder jezelf of anderen daarbij te kwetsen
leef

3. Laat spanningen los

Spanning kwijtraken. Als je continue spanning ervaart in je lichaam, dan heb je elke dag te maken met stress. En stress is vermoeiend. Ontdek hoe je door middel van visualisatie, beweging en aanraking drukkende spanning moeiteloos kunt loslaten.

Anderen over dit coachingstraject

Ik ben gestart bij By Lizet in de hoop beter mijn grenzen aan te kunnen geven en na een extreem jaar kracht te vinden door dit coachingstraject. Ik heb de coaching als heel bijzonder ervaren en het heeft me uiteindelijk veel meer gegeven dan waar ik in de eerste plaats voor ging! Qua zakelijke coaching, maar ook privé! 

coach klant Willine
Willine de Bruin, coördinator 

Inspirator, motivator en betrokken! 

Dit zijn zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet. Zij helpt mij mijn oorspronkelijke doel voor ogen te houden en helpt me overeind als ik na een val liever niet meer door wil gaan. Lizet luistert naar mijn worstelingen, oordeelt nooit en coacht mij om problemen anders aan te pakken.

coach klant Ilka

Ilka Stofregen, IT supervisor

Voor mij als cognitief persoon, als denker, was het een openbaring hoeveel effect lichaamsgerichte coaching kan hebben. Elke keer hebben we gewerkt aan een concrete vraag, en elke keer ging ik weg met rust, vertrouwen en een duidelijk inzicht hoe ik verder wilde. Lizet is to-the-point, plezierig en stevig op een rustige manier.
coach klant Marjon
Marjon Bohre, executive coach

Rust en geluk creëer je niet door meer te denken, maar door in contact te komen met jezelf.

Waarom Lizet Bakker als coach?

Omdat ik coach vanuit kennis en vanuit eigen ervaring. Mijn leven is ook niet vlekkeloos verlopen, net als iedereen had (en heb) ik mijn uitdagingen en tegenslagen. Zo heb ik een burn-out overwonnen en deal ik nog dagelijks met een chronische ziekte. Coaches zijn ook mensen en dat mogen ze laten zien. Persoonlijk put ik er kracht uit. Het helpt mij om een hechte band op te bouwen met mijn klanten, omdat ik weet wat zij doormaken.

Ieder mens komt makkelijk of moeilijke uitdagingen in het leven tegen. That's life! De kunst is om je niet te laten meeslepen door de problemen van het leven, maar dichtbij jezelf te blijven en te genieten.


De kunst is om het negatieve om te buigen in iets positiefs. Mijn woelige bestaan heeft geleid tot een carrière als gecertificeerd coach met aandacht voor lichaam, geest en ziel. En daarbij kan ik gebruik maken van heel veel levenservaring. Ervaring die ik maar wat graag met jou deel, zodat ook jij kunt genieten van een nog mooier leven!


Interesse in coaching van Lizet?
Heb je behoefte om informeel en vrijblijvend met elkaar kennis te maken? Laat dan je naam en telefoonnummer achter en ik neem contact met je op.

Kies hier jouw coachingstraject

Veilige investering

Coaching Brons

€450,-
Snel en intensief
 • telefonisch intakegesprek
 • coachovereenkomst
 • persoonlijke begeleiding
 • dagdeel coaching op locatie
 • 4 gratis meditaties
 • gratis voorbereidingstool
 • mooi uitzicht over stad Rotterdam
Goede investering

Coaching Zilver

€950,-

De perfecte stap vooruit
 • intake op locatie
 • coachovereenkomst
 • persoonlijke begeleiding
 • 6 coachsessies op locatie
 • 4 gratis meditaties
 • gratis voorbereidingstool
 • mooi uitzicht over stad Rotterdam
Beste investering

Coaching Goud

€1150,-

Diepe transformatie 

 • intake op locatie
 • coachovereenkomst
 • persoonlijke begeleiding
 • 8 coachsessies op locatie  
 • 4 gratis meditaties
 • gratis voorbereidingstool
 • mooi uitzicht over stad Rotterdam
ByLizet gebruikt cookies