arrow_drop_up arrow_drop_down
coach Rotterdam

Reken definitief af met spanning en onzekerheden!

Individuele coaching in Rotterdam

snelle start

Vanaf dag één effectief aan de slag, niet eerst wekenlang praten zonder actie.

100% impact

Meer impact door de combinatie van bewegen, bewustwording en boksen.

unieke methode
Effectieve methode om letterlijk en figuurlijk dichterbij jezelf te komen

Waarom ByLizet coaching?

Je hoeft geen genie te zijn om te denken over hoe jij jouw leven zou willen veranderen. Het vergt focus, kracht en moed om met aandacht naar je eigen gedrag en gevoel te kijken. En daar kan ik jou bij helpen.

Mijn naam is Lizet Bakker: body en mind coach, weerbaarheidstrainer, communicatiedeskundige en eigenaar van MoveMakers en ByLizet. De afgelopen vijf jaar heb ik met veel plezier professionals begeleid naar meer rust en plezier in het leven. Wat mijn coaching uniek maakt is de integrale combinatie van lichaam en geest, waardoor je volledig zelfbewust wordt. Mijn klanten weten hoe goed het voelt om het lef te hebben om eigen angsten, gevoelens en twijfels te erkennen en deze direct te confronteren.


de coach uit Rotterdam
coachee Rotterdam
Dit coachingstraject heeft mij superinzicht gegeven in mijn handelen! Ik voel me bevrijd en een dosis meer zelfvertrouwen. Lizet kan heel goed luisteren en daardoor de vertaalslag maken in elke één op één sessie. Een echte aanrader wanneer je eens goed wil reflecteren op jezelf!
Joanna van der Beekhoven

Ben jij te hard voor jezelf?

Je racet met 200 kilometer per uur door het leven. Je hebt geen rust in je hoofd. De reden: je legt de lat hoog en wilt ook blijven genieten van de leuke dingen. Dat is schitterend, totdat je merkt dat je jezelf voorbij aan het lopen bent. Misschien herken je een van de volgende dingen:

- je slaapt slecht
- je hoofd stopt niet met malen
- je hebt last van vervelende pijntjes
- je bent gevoelig en emotioneel

Toch blijf je ieder telefoontje aannemen, je beantwoordt elk appje en iedere e-mail. Carrière, partner, familie, vrienden, kinderen en hobby’s: ze staan allemaal te trappelen om jouw aandacht.

 

 STOP! Het is tijd voor rust in je lijf en in je hoofd!

Unieke en effectieve methode van ByLizet.
3 manieren voor jouw beste resultaat.

deel gedachten

1.Ontdek jouw kerngedachten

Durf jij jouw diepste angsten en twijfels te delen met de mensen om je heen? Dit coachingstraject daagt jouw uit om met een ongefilterde blik naar jezelf te kijken en anderen te vertellen wat je ziet. Alleen door eerlijk te zijn tegen en over jezelf kun je groeien als persoon.
lichaambewustwording

2.Luisteren naar jouw lichaam

Hoe beter jij de signalen van je lichaam begrijpt, hoe makkelijker het wordt om grenzen te stellen en effectiever om te gaan met stressvolle situaties. Je gaat ontdekken wat jou energie kost en wat juist energie oplevert. Op deze manier ontwikkel je meer zelfinzicht en -vertrouwen. 
leef

3.Recht op je doel af

Niet alleen maar zitten op een stoel en praten. Deze coaching gaat ook over ervaren en doen. Inzicht + actie = verandering. Daarom gaan we vanaf de eerste sessie aan de slag om jouw valkuilen en kwaliteiten te ontdekken, zodat we deze kunnen ombuigen en benutten.

Ervaringen met dit coachingstraject

Ik ben gestart bij By Lizet in de hoop beter mijn grenzen aan te kunnen geven en na een extreem jaar kracht te vinden door dit coachingstraject. Ik heb de coaching als heel bijzonder ervaren en het heeft me uiteindelijk veel meer gegeven dan waar ik in de eerste plaats voor ging! Qua zakelijke coaching, maar ook privé! 

coach klant Willine
Willine de Bruin, coördinator 

Inspirator, motivator en betrokken! 

Dit zijn zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet. Zij helpt mij mijn oorspronkelijke doel voor ogen te houden en helpt me overeind als ik na een val liever niet meer door wil gaan. Lizet luistert naar mijn worstelingen, oordeelt nooit en coacht mij om problemen anders aan te pakken.

coach klant Ilka

Ilka Stofregen, IT supervisor

Voor mij als cognitief persoon, als denker, was het een openbaring hoeveel effect lichaamsgerichte coaching kan hebben. Elke keer hebben we gewerkt aan een concrete vraag, en elke keer ging ik weg met rust, vertrouwen en een duidelijk inzicht hoe ik verder wilde. Lizet is to-the-point, plezierig en stevig op een rustige manier.
coach klant Marjon
Marjon Bohre, executive coach

Kies hier jouw coachingstraject

Veilige investering

Coaching Brons

Snel en intensief
 • telefonisch intakegesprek
 • coachovereenkomst
 • persoonlijke begeleiding
 • dagdeel coaching op locatie
 • toegang tot boksspullen
 • 4 gratis meditaties
 • gratis voorbereidingstool
 • mooi uitzicht over stad Rotterdam
Goede investering

Coaching Zilver

De perfecte stap vooruit
 • intake op locatie
 • coachovereenkomst
 • persoonlijke begeleiding
 • 6 coachsessies op locatie
 • toegang tot boksspullen
 • 4 gratis meditaties
 • gratis voorbereidingstool
 • mooi uitzicht over stad Rotterdam
Beste investering

Coaching Goud

Diepe transformatie 

 • intake op locatie
 • coachovereenkomst
 • persoonlijke begeleiding
 • 8 coachsessies op locatie  
 • toegang tot boksspullen
 • 4 gratis meditaties
 • gratis voorbereidingstool
 • mooi uitzicht over stad Rotterdam

Twee gratis bonussen bij jouw coachingstraject!

Bonus 1: Persoonlijke Roadmap

Dankzij deze unieke 'wegenkaart' wordt het extra makkelijk om de lessen van jouw coaching in de praktijk te brengen. Tussen de sessies door kun je actief aan de slag blijven en stap voor stap positieve veranderingen teweeg brengen in jouw leven. Je reflecteert, integreert en doet eventueel extra opdrachten. Jij creëert een persoonlijke en unieke Roadmap die jou alle tools biedt voor jouw transformatie.

Bonus 2: Ebook 'Hoofd uit. Hart aan!'

Heb jij weleens gelet op hoe jij je fysiek voelt na het maken van een belangrijke keuze, in je privéleven of professioneel? Heb jij enig idee hoe jouw lichaam reageert op een conflict of een andere stressvolle situatie? Met het eboek Hoofd uit. Hart aan. ontdek je precies waar jouw fysieke en mentale krachten liggen.
ByLizet gebruikt cookies