-Coach Vlaardingen-  

Een goede personal coach? Die laat je oplossingen voelen, zien en ervaren!
 Maak krachtige keuzes die perfect bij jou passen

- Coach Vlaardingen-

Een goede personal coach? Die laat je oplossingen voelen, zien en ervaren!
 Maak krachtige keuzes die perfect bij jou passen

Resultaatgericht

Lizet heeft al meer dan 300 mensen begeleid, is een gecertificeerd lichaamsgericht coach en kan zelf uit eigen ervaring spreken.


Maatwerk 

Ieder mens is uniek en heeft eigen vragen en een eigen karakter. Coaching is maatwerk waarbij we met je gedachten en gevoelens aan de slag gaan.


Verandering 

We gaan verder dan inzichten, we gaan ook verandering van binnenuit. Onze coaching pakt het fysieke, het mentale en emotionele aan.

Persoonlijke groei. Genieten van jouw leven.

Ik geloof niet in vragen stellen, luisteren, doorvragen en weer verder. De meeste mensen zijn slim, kennen zichzelf goed en kunnen bijna een ander coachen hoe het moet. Het probleem ligt echter in dat ze het zelf niet uitvoeren, niet echt voelen of niet verder komen.

En dat is heel menselijk. Je kunt wel weten wat je moet doen, maar soms zijn er nog drempels die je moet nemen voordat je er ook effectief wat aan kan doen. En ja, dat is geen enkel probleem …

Als jij je emoties weg eet of drinkt, jezelf niet voorop zet of in een scheiding ligt dan zijn dit vaak de eerste problemen die je moet aanpakken. Niet altijd even makkelijk, maar je moet terug naar je kern. Terug naar wie je bent en wat je voel. Bereik je dat punt in je leven, dan gaat alles veel soepeler!

Wat mij betreft staan er 4 elementen bij coaching centraal:

 • Fysiek
 •  Mentaal
 •  Emotioneel
 •  Spiritueel
Je bepaalt zelf waar jouw grootste uitdaging ligt en vervolgens gaan we daar doel- en resultaatgericht mee aan de slag. Zodat jij weer verder kan met het genieten van je leven.


A good coach change a game. A great coach change a life!

Coach Vlaardingen

De inhoud van het traject

Wat doet een goede coach? 

Die laat jou ervaren dat de oplossing in jezelf zit, en zorgt ervoor dat de coach overbodig wordt. Eerst ga je samen aan de slag en vervolgens neem je het heft zelf in handen. En dit op het snijvlak van:

 • Mentaal: Ontdek helpende gedachten
 • Fysiek: Sta stil bij wat je lichaam je wil vertellen
 • Emotioneel: Gevoelens en emoties wijzen jou de weg

 

Vaak hebben we het moeilijk om werkelijk naar onszelf te luisteren en laten we ons overspoelen met informatie vanuit de media, social media, familie en vrienden. Maar weet: de waarheid ligt in jezelf.

Weet trouwens dat ze stuk voor stuk samenhangen. Je kan wel heel hard luisteren naar je gedachten, maar als er emoties of gevoelens vastzitten, heeft bijvoorbeeld positief denken weinig zin. Wil je écht veranderen, dan moet je zowel het fysieke, mentale als emotionele aanpakken. Coaching Vlaardingen combineert deze 3 elementen zodat je een duurzaam resultaat krijgt!

Rust in je hoofd. Genieten van het leven. Zakelijk groeien.

Deze professionals gingen jou voor:

Ik heb veel meer uit de sessies gehaald dan ik had durven hopen.

Ik heb Bij Lizet coachsessies afgenomen omdat ik een hoop opgekropte emoties had tijdens mijn burn out.

Lizet is sympathieke dame, zeer empathisch en creëerde een veilige plek waar ik mij kon uiten. Zowel fysiek als mentaal. Ze luisterde goed naar mijn problemen en bedacht daar handige interventies. .

Door deze oefeningen ben ik me bewust geworden welke connecties er zijn tussen mijn fysieke frustraties en geestelijke problemen. Hierdoor werd het mogelijk om de problemen van twee kanten aan te pakken.

Nog steeds doe ik soms sommige oefeningen van haar.

Ed den Ouden
Beste persoonlijk
coaching ooit!

Inspirator, motivator, personal coach, luisterend oor, professional, zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet.


Soms is dat omdat ze luistert naar mijn worstelingen, geen oordeel velt, maar met me mee denkt en laat voelen hoe het anders kan. Zeer waardevolle coaching!


Ik ben een betere leidinggevende geworden.  Lizet geeft mij elke keer weer moed en helpt ze mij mijn oorspronkelijke doel voor ogen te houden, kiezen voor mezelf! 


Ze helpt me opstaan als ik na vallen liever niet meer door wil gaan.

Ilka Weedman

Verandering doet soms pijn

Een coach kijkt verder dan alleen jouw buitenkant, maar luistert en voelt aan wat er werkelijk van binnen speelt. Daadwerkelijke transformatie speelt zich af in je onderbewustzijn.

Als jij naar buiten loopt na de coachsessie heeft er een kleine transformatie plaatsgevonden. Het is niet nog meer om over na te denken, of nog meer werk thuis te doen. Het gaat erom dat jij naar buiten gaat, voelt dat je kunt veranderen en dat een stukje van de verandering al heeft plaatsgevonden.

Bij coaching wordt heel vaak gehamerd op nieuwe inzichten, het kennen van je overtuigingen en veel praten, maar vaak blijf je zo in cirkels draaien … Maar de oplossing? Die ligt vaak in je onderbewuste!

In ons jonge leven zijn er vaak gevoelens en gedachten ontstaan die tot karaktereigenschappen zijn geëvolueerd en dit op onderbewust niveau. Het is daar dat de verandering zich situeert.

One of the best lessons you can learn in life is how to remain calm

Coach in Vlaardingen:

Lizet Bakker

Lizet Bakker is al meer dan 6 jaar gecertificeerd coach. Ze helpt jou de stappen te zetten die jij nodig hebt om persoonlijk meer te genieten en als je wilt zakelijk te groeien.

Als coach staat Lizet aan je zijde? Nee, ze houdt niet je hand vast, maar beschouw haar gerust als een mentor die je uitdaagt, scherp houdt en zorgt dat je voldoende rust neemt in je leven.

Bij coaching ByLizet draait het om drie vaardigheden:

 • Mentaal: Zorg voor helpende gedachten
 • Fysiek: Sta stil bij wat je lichaam je wil vertellen
 • Emotioneel: Gevoelens en emoties mogen er zijn

En nee, dat hoef je niet alleen te doen. Lizet staat naast je en zorgt voor begeleiding.

De verandering is gericht op zowel fysiek, mentaal als emotioneel niveau en dit met een langdurig resultaat.

Tijd is jouw leven
 Laat elke minuut tellen!

Heel wat professionals uit Vlaardingen gingen je voor … 

Al vele mannen en vrouwen vonden hun weg naar de coach in Vlaardingen. Veel kwamen uit de omgeving van Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam. Het is fijn om een coach in de buurt te hebben, maar het is nog fijner een goede coach in de buurt te hebben.


Alle klanten van Coaching ByLizet kozen voor haar omdat ze daadwerkelijk een klik voelden en geloofden dat de antwoorden niet alleen door vragen stellen kwamen, maar door voelen, ervaren en doen. Kies nooit een coach omdat deze toevallig in de buurt woont, maar kies een coach waarmee je een klik ervaart.

Een coachtraject omvat 4 of 8 sessies en is daardoor goed behapbaar qua tijd en energie. Lizet gaat niet voor ellenlange trajecten. We nodigen je graag uit dit zelf te ervaren.


Hoe anderen Coach Vlaardingen (Lizet Bakker) ervaren

Hoofd uit. Hart aan.
Ervaren, voelen wat je kan en wat je niet kan. Confrontaties aangaan met jezelf door oefeningen te moeten doen, waarmee je in contact komt met je gevoel. Waarna Lizet haarfijn aanvoelt hoe zij je op dat moment weet te begeleiden in je zijn. Bedankt!
Annet,  hoofd P&O 
Ik voel eindelijk mijn kracht weer en bewaak deze met mijn leven.
Het perfectionisme  houdt me niet lekker vast. Eindelijk voel ik minder stress en heb ik rust in mijn hoofd. Zonde dat ik niet eerder aan deze expeditie ben begonnen.


Anja, teamleider GGZ
Het is een verademing dat mijn leven niet langer onder hoogspanning staat.
Ik voel me weer gezegend met mijn man, kinderen en baan en kan weer eindelijk weer rust vinden. Maar bovenal geniet ik weer volop van het leven en van mijn werk.
Dieke, milieu adviseur

Letterlijk en figuurlijk steviger in m'n schoenen

Precies wat ik zocht: geen zweverig gedoe, maar concrete en fysieke opdrachten die me hebben laten inzien hoe het lichaam je precies vertelt hoe het met je gaat. En dat als je naar je lijf leert luisteren, het leven een stuk aangenamer en overzichtelijker wordt. Na 8 sessies sta ik letterlijk en figuurlijk sterker in mijn schoenen en dichter bij mijn gevoel. Heel waardevol!
Elles, senior communicatieadviseur
Wat een helend effect
Voor mij als cognitief persoon, als denker, was het een openbaring hoeveel effect lichaamsgerichte coaching kan hebben. Elke keer hebben we gewerkt aan een concrete vraag, en elke keer ging ik weg met rust, vertrouwen en een duidelijk inzicht hoe ik verder wilde. Lizet is to-the-point, plezierig en stevig op een rustige manier.
Marjon, ondernemer

Mijn eigen kracht ervaren!

Bij Lizet is er geen oordeel en hoef ik niet na te gaan waarom ik iets voel. Ik mocht even uit mijn hoofd, even niet nadenken, beredeneren of verklaren..
Haar sessies richtten zich op mijn kern, waar het echt om draait. Ik mag me veilig voelen en mijn kracht ervaren. Wat zo mooi is, is dat ik heb geleerd dat dit in alledaagse dingen zit.
Rebecca, ambulant begeleider

Floreer als mens

Coaching in Vlaardingen, door Lizet Bakker, is anders.

 Vergeet het uurtje praten, hier draait het om een volledige transformatie, zowel emotioneel, mentaal als fysiek. Hoe meer jij groeit als mens, hoe meer zelfliefde je ontwikkel en hoe leuker het leven wordt.

Daarbij zijn er 4 knoppen waar je zelf aan kunt draaien:

Fysiek

Mentaal

Emotioneel

Spiritueel

Jij bent degene die bepaalt hoe hard je aan elke knop draait.

Doe je dit goed, dan betekent dit meer plezier, meer ontspanning in lichaam en geest en meer tevredenheid met jezelf.

Professionals van deze organisaties gingen jou voor

null

null

null

null

Specialismes van Lizet

Lizet is een gecertificeerd lichaamsgericht coach, en heeft ook diploma’s in communicatie, sport en weerbaarheid. Zij weet daarom als geen ander hoe lichaam, geest en emoties met elkaar verbonden zijn. Ze past dit dan ook toe in haar coaching.

Wil je alleen praten? Dan ben je bij haar niet op het juiste adres.

Uiteraard start elke coachsessie wel met een praatje, om te weten waar jij uitdagingen liggen, maar Lizet gaat verder.

 • Lichaamswerk
   Het lichaam heeft van zichzelf een natuurlijke wijsheid in zich, het zogezegde buikgevoel. Je leert te luisteren naar  lichaam. Een aantal methodes die ze toepast zijn: haptonomie, opstellingen en een afgeleide van somatic experience.
 • Metaforen
   Door een metafoor te gebruiken in de coaching word je je bewust van je eigen gedrag en gevoel. Een metafoor doen we altijd in een oefening waarbij je in beweging bent.
 • Krachtige vragen
   Vragen blijven mijn basis voor goede coaching, maar gaan altijd over wat je voelt en ervaart, niet alleen over wat je denkt.
 • Beweging
   Door het lichaam in beweging te brengen, komen emoties in beweging en ontstaat er ruimte voor verandering. Denk aan bokscoaching en boksrelease, maar ook een wandelsessie is mogelijk.

De coachtrajecten in Vlaardingen

Klanten vanuit heel Nederland zijn welkom. Woon je in de buurt van Vlaardingen dan heb je geluk, want dan is je reistijd beperkt. Sessies worden alleen live op locatie gegeven en niet via Zoom.

Basis Coaching

Voor concrete vragen en effectieve oplossingen

 • Intake & kennismaking (gratis)
 • 2x per maand live sessies
 • Mini-workshop
 • Zelfreflectie
 • Mindful wandeling (audio)
 • Fysiek, mentale en emotionele verandering

Kosten: €1450,-

deze coaching wordt vaak vergoed door *werkgevers

VIP Coaching

Complete coaching voor verandering van binnenuit

 • Intake & kennismaking (gratis)
 • 2x per maand live sessies
 • Mini-workshop
 • Zelfreflectie
 • Coachwandeling
 • Fysiek, mentale en emotionele verandering

Kosten: €2450,-

*deze coaching wordt vaak vergoed door werkgevers

Expeditie Coaching

Volledige transformatie op het vlak van  lichaam en geest

 • Intake & kennismaking (gratis)
 • Gevoelensproef
 • Startsessie op het Strand
 • 2x per maand live meetings
 • Compassieceremonie
 • Persoonlijkheidstest
 • Actieplan

Kosten: €3700,-
*deze coaching wordt vaak door de werkgever vergoed

INTERESSE?

Vul jouw gegevens in en Lizet neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.
Zij belt je op om te kijken of jouw vraag bij deze manier van coaching past en of beiden een klik ervaren.

                   

De zes meest gestelde vragen over Coach Vlaardingen

Is Lizet mijn persoonlijke coach in Vlaardingen?

Ja, Lizet is je persoonlijke coach en we spreken elkaar 1 op 1. Er zijn geen zoomsesseis of andere online bijeenkomsten. Het is echt tijd voor jou. Persoonlijk!

Kan iedereen in coaching in Vlaardingen?

Het maakt niet uit of je man vrouw bent, ondernemer, professional, in de ziektewet of kampt met een burnout. Wil je veranderen, dan ben je op het juiste adres. Ik coach voornamelijk volwassen en jongvolwassenen. Kinderen coach ik alleen in goed overleg met de ouders.

Waarom schakel je een coach Vlaardingen in?

Een goede vraag. Als je op zoek bent naar iemand die de regie over jouw leven overneemt, dan ben ik niet de juiste persoon. Ben je op zoek naar iemand die samen met jou jouw vraagstukken onder de loep neemt en je in beweging brengt op fysiek, mentaal en emotioneel gebied, dan zeker wel. Je kunt het ontdekken door een vrijblijvende afspraak met mij te maken.

Is coaching wel het geld waard?

Als je openstaat voor verandering en met liefde aan jezelf wil werken, dan zeker. Je investeert met coaching in je eigen levensgeluk en dat is altijd het geld waard. Er zijn twee trajecten waar je tussen kan kiezen. Als het resultaat oplevert, dan is het het geld het zeker waard.

Wordt coaching vergoed door mijn werkgever, door de zorgverzekeringswet en/of de belastingwet?

Coaching wordt door heel wat werkgevers vergoed, ook al zijn de uitdagingen op privévlak. Een werkgever heeft dikwijls meerdere manieren om dit af te trekken. Als ondernemer kun je coaching aftrekken van je winst en daarom is het super interessant.
De zorgverzekeringswet vergoed deze coaching niet.

Als coaching als leertraject wordt ingevuld, dan is het mogelijk de kosten van de belastingdienst af te trekken. Dit kan jou tot 30% van de kosten schelen.

Wat is het resultaat bij coach Vlaardingen.

Het resultaat is dat je persoonlijk groeit en jij bepaalt zelf op welk gebied dat is. Fysiek, mentaal emotioneel of spiritueel. Jij komt stappen vooruit, dat is de bedoeling.
We gaan niet op zoek naar een nog beklemmender gevoel of nog meer rotzooi wat omhoog komt, maar meer geluk, plezier en een gevoel van bevrijding.
Kijk maar eens naar de reviews over de coach in Vlaardingen, dan lees je meer over de resultaten die klanten hebben behaald.