Page content

Rotterdam

Rotterdam EramusbrugKom je uit Rotterdam en ben je op zoek naar effectieve coaching? Coach Rotterdam ‘By Lizet’ helpt je hier graag bij en kan je door middel van een unieke manier van coaching het beste uit jezelf leren halen.

Op een gegeven moment ervaar je dat je je leven anders wilt inrichten en dat het ook anders kan. Alleen heb je niet de middelen voorhanden om een dergelijke verandering helemaal zelf te realiseren. Je hebt het meerdere malen geprobeerd, maar het lijkt maar niet te lukken. Dit betekent niet dat je het niet kunt, maar dat samenwerking gewoon net even wat prettiger is: sneller, effectiever en leerzamer.

Ervaar je deze dingen op een dagelijkse basis?

– werkdrukweglopen
onrust
– stress
– doelloosheid
het gevoel geleefd te worden
– burnout klachten

Zet dan nu de stap naar Coach Rotterdam. By Lizet helpt je graag verder!

Waarom By Lizet Coaching inzetten als jij in Rotterdam of omgeving woont?

Lizet Bakker weet als geen ander hoe het is om vast te zitten in het leven, zowel fysiek als mentaal. De ziekte van Pfeiffer en RSI hebben er voor gezorgd dat ze enige jaren niet vrij was om te doen en laten wat ze zo graag wilde. Het is heel vervelend om te ervaren dat het lichaam niet doet wat de geest wil. Op haar 31ste besloot ze daarom ook dat verstand en gevoel meer op een lijn moesten zitten, want lichaam en geest zijn een eenheid. Het was het begin van een bijzonder mooi traject.

Lizet Bakker, coach Rotterdam, is mentaal en fysiek trainer. Ze gebruikt haar eigen ervaringen en Lizet Bakkerprofessionele achtergrond als weerbaarheidstrainer en communicatiemanager om vrouwen die zijn vastgelopen een (Li)zetje in de rug te geven. In de afgelopen jaren heeft Lizet met veel plezier vrouwen begeleid om weer fit van binnen en buiten te worden. Door middel van een divers scala aan body en mind oefeningen kun jij ook dichtbij jezelf komen en ervaren wat je werkelijk wilt.

Enkele reacties:
‘Het gevoel hebben in balans te zijn’– vrouw 37 jaar, communicatiemedewerker gemeente Zuid Holland
‘Ontdekt tot hoever ik kan gaan en waar mijn kracht ligt’ – vrouw 27 jaar, administratief medewerker

Meer rust in mijn hoofd en vertrouwen op wat er komen gaat’ – vrouw 42 jaar, marketingondernemer

Hoe verloopt de Coaching?

By Lizet is ervan overtuigd dat als coaching effectief wil zijn er een aantal voorwaarden aan de coaching verbonden moet zijn, namelijk:
– een intakegesprek waarin de doelen besproken worden
– er moet een goede klik tussen coach en cursist zijn
– er is een wederzijds vertrouwen
– coachingsessies vinden regelmatig plaats
– van beide kanten is er openheid

Wil jij weer lekker in je vel zitten? En woon jij in Rotterdam – of in de omgeving van Rotterdam – vul dan je naam en telefoonnummer in en By Lizet neemt zo snel mogelijk contact met je op. Tot snel!