Coaching voor conflict-mijders

"De manier om op een relaxte manier een confrontatie aangaan!" 

Coaching voor conflictmijders

"De manier om op een relaxte manier een confrontatie aangaan!" 

Zeg wat je vindt

Ontdek hoe jij op een natuurlijke manier voor jezelf opkomt.

Ga voor wat jij wilt

Cijfer jezelf niet langer weg voor een ander, maar kies voor jezelf.

Creëer rust in je hoofd

Bevrijd jezelf van stress en spanning bij eventuele confrontaties.

Assertiever worden

Als conflictmijder ga je ruzies liever uit de weg. Je vindt het ongemakkelijk, of weet niet wat je moet zeggen.  Toch wil je graag ontdekken hoe jij op een natuurlijke manier voor jezelf kunt opkomen. 

Mensen die ik coach vinden het lastig om confronterende gesprekken te voeren. Ze zijn bang voor ruzie, of om afgewezen te worden. Ook willen ze anderen vooral niet kwetsen of teleurstellen. Ze houden zich stil en zeggen niet wat ze dwarszit.

Dit gaat echter ten koste van jouw leef- en werkplezier.  Ontdek dus hoe jij op een natuurlijke manier voor jezelf op kunt komen. Durf te zeggen wat je vindt en voelt. Je wordt dan vanzelf meer ontspannen, succesvoller in je werk en gelukkiger in je relaties.

Uit onderzoek blijkt dat conflictmijders meer kans hebben op een te hoge bloeddruk, burnouts en hartklachten.

Zij werden door Lizet gecoacht:

Ik heb veel meer uit de sessies gehaald dan ik had durven hopen.

Ik heb Bij Lizet coachsessies afgenomen omdat ik een hoop opgekropte emoties had tijdens mijn burn out.

Lizet is sympathieke dame, zeer empathisch en creëerde een veilige plek waar ik mij kon uiten. Zowel fysiek als mentaal. Ze luisterde goed naar mijn problemen en bedacht daar handige interventies. .

Door deze oefeningen ben ik me bewust geworden welke connecties er zijn tussen mijn fysieke frustraties en geestelijke problemen. Hierdoor werd het mogelijk om de problemen van twee kanten aan te pakken.

Nog steeds doe ik soms sommige oefeningen van haar.

Ed den Ouden
Beste persoonlijk
coaching ooit!

Inspirator, motivator, personal coach, luisterend oor, professional, zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet.


Soms is dat omdat ze luistert naar mijn worstelingen, geen oordeel velt, maar met me mee denkt en laat voelen hoe het anders kan. Zeer waardevolle coaching!


Ik ben een betere leidinggevende geworden.  Lizet geeft mij elke keer weer moed en helpt ze mij mijn oorspronkelijke doel voor ogen te houden, kiezen voor mezelf! 


Ze helpt me opstaan als ik na vallen liever niet meer door wil gaan.

Ilka Weedman

Wees niet langer bang voor een conflict

Je verdient vast een gouden medaille als het gaat om: analyseren, controle houden en vooruitkijken.  Ruzies, uitdagingen en confrontaties ga je echter uit de weg, waardoor je niet tot je recht komt. Met coaching voor conflictmijders leer je op een gezonde manier voor jezelf opkomen. 


Hierbij gaat het niet alleen om het denken. We zijn immers meer dan alleen gedachten. Duurzame verandering is een combinatie van drie elementen: mentaal, fysiek en emotioneel. Als je assertiever wilt worden, moet je luisteren naar je lichaam. Door middel van fysieke opdrachten ontdek je wat jouw kerngedachten zijn en welke emoties je voelt in bepaalde situaties. 

De opdrachten bestaan uit verschillende body & mind technieken: haptonomie, boksen, mindfulness, opstelling en kerngedachten. Ik coach mensen die beseffen dat alleen praten niet genoeg is om te veranderen.

Herken jij je in een van de volgende punten:

 • Je wilt graag op moeiteloze wijze voor jezelf opkomen, maar je weet niet hoe? 

Er is heel veel geschreven over hoe jij dat kunt leren. Je kunt er uren over lezen en praten, maar het gaat om ervaren, voelen en oefenen: thuis bij je partner en op het werk bij collega’s.

 • Je hebt last van spanning in je nek of schouders?

Wil je rust in je lijf? Wil je dat je hoofd stopt met malen? Ben je het zat om vast te zitten in een vicieuze cirkel van negatieve gedachten?

 • Je bent bang om boos te worden?

Ben je bang te zeggen wat je echt vindt of voelt? Krop je jouw emoties op? Denk je al te weten hoe mensen op je reageren? Heb je geen energie nog een keer het gesprek aan te gaan? Of ben je bang voor negatieve reacties van je baas?

 • Je wilt minder stress in jouw leven? 

Houd je teveel ballen in de lucht? Wil je meer rust in je hoofden lijf? En weer genieten van je vrije tijd met familie, gezin en vrienden?  Wil je een concrete handvatten hoe je zonder stress kunt leven?

 • Je wilt  sterkere banden met de mensen om je heen?

Wil jij je verbonden voelen met je ouders? Met je kinderen? Je vrienden? Wil je voorbij de oppervlakte en de mensen in je leven echt leren kennen?


Zoek je iemand die snapt waarom je conflicten vermijdt, en waarom het lastig is jouw gevoelens te delen? Wil je op natuurlijke wijze bij je oorspronkelijk kracht komen.

Dan is 1 op 1 coaching van deze voormalige conflictmijder
iets voor jou! 

Deze coaching betekent:

Respectvolle assertiviteit

Je komt voor jezelf op zonder dat je bang hoeft te zijn om een ander te kwetsen.

Meer zelfvertrouwen

Vol zelfvertrouwen een conflict aangaan resulteert in een stressvrij en ontspannen lichaam.

Minder piekergedachten

Je kunt weer ontspannen werken in plaats van constant te piekeren over eventuele conflicten.

Emoties en gevoelens natuurlijk uiten

Angstgevoelens behoren tot het verleden, omdat voor jezelf opkomen een gewoonte is geworden.

Dit is wat anderen zeggen over Lizet als coach voor conflictmijders:

Hoofd uit. Hart aan.
Ervaren, voelen wat je kan en wat je niet kan. Confrontaties aangaan met jezelf door oefeningen te moeten doen, waarmee je in contact komt met je gevoel. Waarna Lizet haarfijn aanvoelt hoe zij je op dat moment weet te begeleiden in je zijn. Bedankt!
Annet,  hoofd P&O 
Ik voel eindelijk mijn kracht weer en bewaak deze met mijn leven.
Het perfectionisme  houdt me niet lekker vast. Eindelijk voel ik minder stress en heb ik rust in mijn hoofd. Zonde dat ik niet eerder aan deze expeditie ben begonnen.


Anja, teamleider GGZ
Het is een verademing dat mijn leven niet langer onder hoogspanning staat.
Ik voel me weer gezegend met mijn man, kinderen en baan en kan weer eindelijk weer rust vinden. Maar bovenal geniet ik weer volop van het leven en van mijn werk.
Dieke, milieu adviseur

Letterlijk en figuurlijk steviger in m'n schoenen

Precies wat ik zocht: geen zweverig gedoe, maar concrete en fysieke opdrachten die me hebben laten inzien hoe het lichaam je precies vertelt hoe het met je gaat. En dat als je naar je lijf leert luisteren, het leven een stuk aangenamer en overzichtelijker wordt. Na 8 sessies sta ik letterlijk en figuurlijk sterker in mijn schoenen en dichter bij mijn gevoel. Heel waardevol!
Elles, senior communicatieadviseur
Wat een helend effect
Voor mij als cognitief persoon, als denker, was het een openbaring hoeveel effect lichaamsgerichte coaching kan hebben. Elke keer hebben we gewerkt aan een concrete vraag, en elke keer ging ik weg met rust, vertrouwen en een duidelijk inzicht hoe ik verder wilde. Lizet is to-the-point, plezierig en stevig op een rustige manier.
Marjon, ondernemer

Mijn eigen kracht ervaren!

Bij Lizet is er geen oordeel en hoef ik niet na te gaan waarom ik iets voel. Ik mocht even uit mijn hoofd, even niet nadenken, beredeneren of verklaren..
Haar sessies richtten zich op mijn kern, waar het echt om draait. Ik mag me veilig voelen en mijn kracht ervaren. Wat zo mooi is, is dat ik heb geleerd dat dit in alledaagse dingen zit.
Rebecca, ambulant begeleider

Wat doet een coach voor conflictvermijders?

Als je niet echt eerlijk bent tegenover de mensen in jouw leven. 

Als je niet je mening geeft en gestrest aan de zijlijn staat. 

 Als je wegdrukt wat je werkelijk voelt.

Dan ben je verlamd.

Dan leef je niet echt.

Dan besta je alleen maar.

 

Ik heb met honderden professionals mogen werken en de oplossing ligt in deze driehoek:

fysiek, mentaal en emotioneel. 

 

Een gezonde verhouding tussen deze drie is noodzakelijk voor succes in jouw relaties en je werk.

Er is altijd moed en liefde nodig om vaste patronen te doorbreken.
 Je kunt er uiteraard voor kiezen om aan de zijlijn te blijven staan.

Maar je kunt er ook voor kiezen om het speelveld op te stormen.

 Om voluit te leven.

 

Ik sta naast je. En ik begeleid je graag. Nooit dwingend, altijd dienend.

Maar dat wil niet zeggen dat het er soft aan toe gaat. Integendeel!

 

 Ik daag je uit om jezelf te confronteren en aan de slag te gaan met de ruimte die er voor je ligt.

Een ontspannen setting, een constructieve mindset en persoonlijke aandacht zijn gegarandeerd.

"Het vraagt moed om door je eigen barrières te breken."

1 op 1 coaching door Lizet

Mijn naam is Lizet. Een stoere, maar ook zachte vrouw die van gezelligheid houdt, maar ook graag alleen is. Een denker én doener die blij wordt van bergen, boksen en bewustzijn. 

"Als conflictcoach help ik jou zelfverzekerder en assertiever te voelen. Niet alleen door theorieën te bespreken, maar veel in de praktijk te oefenen. "

Ik ben een gediplomeerd lichaamsgericht coach met aandacht voor lichaam, geest en emoties. Tijdens mijn coaching pas ik uiteenlopende technieken toe: actie en ervaren, haptonomie, bokscoaching, opstellingen, mindfulness, hart openen en andere coachtechnieken. Zo gaan we verder dan alleen maar praten: we dringen door tot jouw kern. Alleen van daaruit kun je blijvend veranderen.

 Ik geniet volop van het leven, maar heb zeker ook mijn dieptepunten gekend. In het verwerken van verlies, het worstelen met een chronische ziekte, afgewezen worden. En in het niet durven uiten van mijn emoties en gevoelens. Dat is nu gelukkig verleden tijd. Ik gun jou hetzelfde. Echte verandering begint in je hart, niet in je hoofd. Durf jij het avontuur met jezelf aan te gaan? Dan ontmoet ik je graag! 

Professionals van deze organisaties gingen jou voor

null

null

null

null

Veelgestelde vragen

Is coaching iets voor mij?

Goede vraag. Dat hangt van jouw verwachtingen af. Ben je op zoek naar kant en klare antwoorden, dan is deze coaching waarschijnlijk niets voor jou. Ben je bereid om actief met met jezelf aan de slag te gaan? Dan kan een coach precies zijn wat je nodig hebt. Er is natuurlijk één manier om het zeker te weten: via een gratis en vrijblijvende kennismaking.

Hoe lang duurt een traject?

ByLizet biedt twee coachingstrajecten aan. Je kunt kiezen tussen vier of acht sessies. Zoek je een oplossing voor een duidelijk identificeerbaar probleem, dan zijn vier sessies vaak voldoende. Als persoonlijke groei in het algemeen je doel is, dan is het lange traject van acht sessies aan te raden.

Welke onderwerpen komen aan het bod?

We gaan aan de slag met het onderwerp waar jij in wilt groeien. De precieze inhoud van de sessies wordt bepaald door wat jij inbrengt, voelt en wilt uiten. Een aantal veel voorkomende onderwerpen zijn: assertiviteit, conflictvermijding, emotiemanagement, perfectionisme en leven vanuit het hoofd.

Wat wordt er van mij verwacht?

Het is prettig dat jij met een open blik aan een traject begint. Na de eerste sessie krijg je een persoonlijke roadmap mee en toegang tot diverse meditaties. Jij ontvangt diverse tools en persoonlijke begeleiding: hoeveel tijd en energie je in het traject steekt is helemaal aan jou.

Kan iedereen dit traject volgen?

Ja, in principe is iedereen welkom. ByLizet coachingstrajecten zijn beschikbaar voor iedereen die graag meer uit werk en privéleven wil halen. Een tip voor werknemers: de trajecten worden vaak door werkgevers vergoed, dus vraag vooral na of het voor jouw organisatie geldt!

Wat is het verschil tussen ByLizet en andere coaches?

Wellicht heb je al een vaker hulp op houvast gezocht. En ben je al voor kortere of langere tijd een traject ingegaan, maar ben je nog niet waar je wilt zijn. ByLizet verbindt fysiek, mentaal en emotioneel met elkaar en voert geen ellelange gesprekken. Lizet zet tijdens de coachingsgesprekken body & mind methodes in om jou direct te laten ervaren hoe jij jouw gedrag kunt veranderen.

 Checklist voor Coachklanten:

✓ Gunt zichzelf een echte positieve verandering
✓ Durft uit comfortzone te stappen
✓ Is toe aan meer rust in je hoofd
✓ Wil zelfkritiek ombuigen naar waardering
✓ Wil hart (weer) openzetten
✓ Is bereid om naar omgeving Rotterdam te komen
✓ Kan 4 of 8 sessies wel aan 

Jouw opties voor professionele coaching
Maak van elk conflict een welkome uitdaging

Voor tastbare oplossingen

60 dagen

Concrete Coaching

 • Intake & kennismaking (gratis)
 • 2x per maand live sessies
 • Mini-workshop
 • Zelfreflectie
 • Mindful wandeling (audio)
 • Fysiek, mentale en emotionele verandering

Kosten: €1450,-

*deze coaching wordt vaak vergoed door werkgevers

Van binnenuit veranderen
90 dagen

Impact Coaching

  • Intake & kennismaking (gratis)
  • 2x per maand live sessies
  • Mini-workshop
  • Zelfreflectie
  • Coachwandeling
  • Fysiek, mentale en emotionele verandering

  Kosten: €2450,-

  *deze coaching wordt vaak vergoed door werkgevers

Janneke kreeg drie maanden coaching van haar werkgever:

Haar doel: assertiever worden en haar gevoelens uiten. Op deze manier wilde ze een betere collega en sparringpartner worden.

Drie maanden lang kwam ze consequent iedere twee weken voor een nieuwe stap in haar coachtraject.

Haar resultaat:

✓ Ze zegt duidelijk wat ze vindt en geeft haar grenzen aan
✓ Ze heeft rust in haar hoofd, waardoor ze meer geniet
✓ Ze leeft meer vanuit haar hart en lichaam en probeert niet meer alles weg te rationaliseren.
✓ Ze heeft ijzersterke gewoontes ontwikkeld die haar meer balans en zelfvertrouwen geven..
✓ Ze past haar inzichten direct en moeiteloos toe in het dagelijks leven, dankzij een coachingstraject dat gericht is op de praktijk. 


 'Dit is werkelijk een topinvestering voor je eigen toekomst’, aldus Janneke.

Waar wacht je nog op?

Twijfel je of deze coaching iets voor jou is?  De kennismaking is gratis en vrijblijvend!