arrow_drop_up arrow_drop_down
coach Rotterdam

Upgrade jouw leven in minder dan acht uur!

Bevrijd jezelf van stress, spanning en opgekropte emoties!

79%
stelt te hoge eisen

63%

ervaart dagelijks stress

89%
heeft baat bij coaching

Direct resultaat

Check jouw resultaten meteen na iedere afgeronde sessie.

Het recept voor geluk

Til je leven echt naar een hoger niveau.

Ontstressen en opladen

Het ideale coachingstraject om negativiteit los te laten.

Geen ellenlange trajecten

Vanaf dag één effectief aan de slag, niet eerst wekenlang praten zonder actie.

Uniek totaalpakket

Haal innerlijke kracht uit lichaam èn geest.

Vooruitkijken en reflecteren

Haal het maximale uit iedere coachingsessie.
coachee Rotterdam
Dit coachingstraject heeft mij superinzicht gegeven in mijn handelen! Ik voel me bevrijd en een dosis meer zelfvertrouwen. Lizet kan heel goed luisteren en daardoor de vertaalslag maken in elke één op één sessie. Een echte aanrader wanneer je eens goed wil reflecteren op jezelf!
Joanna van der Beekhoven

Het ultieme coachingstraject!

Je hoeft geen genie te zijn om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Het vergt wel focus, kracht en moed om met aandacht naar je eigen gedrag en gevoel te kijken. En daar kan ik jou bij helpen.

Mijn naam is Lizet Bakker: body en mind coach, weerbaarheidstrainer, communicatiedeskundige en eigenaar van MoveMakers en ByLizet. De afgelopen zeven jaar heb ik met veel plezier professionals begeleid naar meer rust en plezier in het leven. Wat mijn coaching uniek maakt is de integrale combinatie van lichaam en geest, waardoor je volledig zelfbewust wordt. Mijn klanten weten hoe goed het voelt om het lef te hebben om eigen angsten, gevoelens en twijfels te erkennen en deze direct te confronteren.


de coach uit Rotterdam

Luister naar wat je echt van binnen voelt!

Luister niet langer naar al die gedachten die tegen je gevoel indruisen. Je hoofd vertelt je misschien wat je schijnbaar moet doen, maar wil je dit ook echt? Ook al is het antwoord 'nee', toch kiezen veel mensen keer op keer met het rationele verstand. Luister naar je emoties en zorg ervoor dat verstand en gevoel op één lijn komen te liggen. Neem afscheid van die oude, vastgeroeste overtuigingen die jou in de weg zitten. Organiseer jouw leven zodanig dat je tegelijkertijd succesvol èn gelukkig kunt zijn. Want het een hoeft echt niet ten koste te gaan van het ander!

doen wat je voelt

Ga jij gebukt onder angst, stress of twijfel?
Stop daarmee. 

deel gedachten

1. Deel je gedachten, gevoelens en twijfels

Durf jij jouw diepste angsten en twijfels te delen met de mensen om je heen? Dit coachingstraject daagt jouw uit om met een ongefilterde blik naar jezelf te kijken en anderen te vertellen wat je ziet. Alleen door eerlijk te zijn tegen en over jezelf kun je groeien als persoon.
lichaambewustwording

2.Ontwikkel lichaamsbewustzijn

Hoe beter jij de signalen van je lichaam begrijpt, hoe makkelijker het wordt om grenzen te stellen en effectiever om te gaan met stressvolle situaties. Je gaat ontdekken wat jou energie kost en wat juist energie oplevert. Op deze manier ontwikkel je meer zelfinzicht en -vertrouwen. 
leef

3. Leef vandaag!

We leven in een tijd die almaar sneller en sneller gaat. Er wordt meer van ons verwacht en we dienen altijd bereikbaar te zijn. We staan altijd met een been in de dag van morgen, constant anticiperend op de toekomst. Daarom is het steeds moeilijker om te leven in het moment. Een focus op het hier en nu is uiterst belangrijk om helemaal tot rust te komen. Wees niet bang om de tijd even stil te zetten en voor jezelf te kiezen! 

Ervaringen met dit coachingstraject

Ik ben gestart bij By Lizet in de hoop beter mijn grenzen aan te kunnen geven en na een extreem jaar kracht te vinden door dit coachingstraject. Ik heb de coaching als heel bijzonder ervaren en het heeft me uiteindelijk veel meer gegeven dan waar ik in de eerste plaats voor ging! Qua zakelijke coaching, maar ook privé! 

coach klant Willine
Willine de Bruin, coördinator 

Inspirator, motivator en betrokken! 

Dit zijn zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet. Zij helpt mij mijn oorspronkelijke doel voor ogen te houden en helpt me overeind als ik na een val liever niet meer door wil gaan. Lizet luistert naar mijn worstelingen, oordeelt nooit en coacht mij om problemen anders aan te pakken.

coach klant Ilka

Ilka Stofregen, IT supervisor

Voor mij als cognitief persoon, als denker, was het een openbaring hoeveel effect lichaamsgerichte coaching kan hebben. Elke keer hebben we gewerkt aan een concrete vraag, en elke keer ging ik weg met rust, vertrouwen en een duidelijk inzicht hoe ik verder wilde. Lizet is to-the-point, plezierig en stevig op een rustige manier.
coach klant Marjon
Marjon Bohre, executive coach

Kies hier jouw coachingstraject

Veilige investering

Coaching Brons

€750,-
€550,-
Snel en intensief
 • telefonisch intakegesprek
 • persoonlijke begeleiding
 • dagdeel coaching in Rotterdam
 • coachovereenkomst
 • toegang tot boksspullen
 • 4 gratis meditaties
 • gratis voorbereidingstool
 • mooi uitzicht over stad Rotterdam
Goede investering

Coaching Zilver

€1400,-

€1150,-

De perfecte stap vooruit
 • intake op locatie
 • begeleiding op maat
 • 6 coachsessies in Rotterdam
 • coachovereenkomst
 • toegang tot boksspullen
 • 4 gratis meditaties
 • gratis voorbereidingstool
 • mooi uitzicht over stad Rotterdam
Beste investering

Coaching Goud

€1800,-
€1500,-

Diepe transformatie 

 • intake op locatie
 • intensieve begeleiding
 • 8 coachsessies in Rotterdam
 • coachovereenkomst
 • toegang tot boksspullen
 • 4 gratis meditaties
 • gratis voorbereidingstool
 • mooi uitzicht over stad Rotterdam

Dit is nog niet alles! 

Je krijgt er nog twee bonusaanbiedingen bij:

Bonus 1: Jouw Persoonlijk Roadmap

Dankzij deze unieke 'wegenkaart' wordt het extra makkelijk om de lessen van jouw coaching in de praktijk te brengen. Tussen de sessies door kun je actief aan de slag blijven en stap voor stap positieve veranderingen teweeg brengen in jouw leven. Je reflecteert, integreert en doet eventueel extra opdrachten. Jij creëert een persoonlijke en unieke Roadmap die jou alle tools biedt voor jouw transformatie. En als het coachingstraject is afgelopen kun jij gewoon doorgaan. In de Roadmap heb jij aan het eind al jouw doelen, acties en inzichten verzameld waarmee je je leven nog heel lang kunt blijven upgraden! 

Bonus 2: Eboek Hoofd uit. Hart aan.

Heb jij weleens gelet op hoe jij je fysiek voelt na het maken van een belangrijke keuze, in je privéleven of professioneel? Heb jij enig idee hoe jouw lichaam reageert op een conflict of een andere stressvolle situatie? Met het eboek Hoofd uit. Hart aan. ontdek je precies waar jouw fysieke en mentale krachten liggen.
coaching met boksen

Waar wacht je nog op?

Jij wilt toch ook iedere ochtend wakker worden om die dingen te doen waar jij blij van wordt? Jij wilt toch ook af van al die stress, al dat negatieve gedoe? Stel jezelf dan voorop, wees open en eerlijk.  Zet jouw stap naar een leven met meer geluk, meer zelfvertrouwen en minder stress!
ByLizet gebruikt cookies