BY LIZET... Aangenaam

Vrijheid bereik je niet door je hart te sluiten, maar door het te openen

"Gebruik je verleden als springplank, niet als hangmat!"

Hoe mijn hart het 

harnas van zich af gooide.

Ervaringsdeskundige, dat kun je wel zeggen. Mijn leven was en is een levende les. Wiebelen, stoten, struikelen, vallen. Maar ook balanceren, boksen, opstaan, doorgaan. Het leergeld heb ik verzilverd en omgezet in een eigen visie op een vrijer leven. Ik ben gedrevener dan ooit...


HET WAS EEN STROEVE START.


Een gereformeerd harnas heeft mijn jeugd omsloten. Jarenlang heb ik doorvoeld dat ik niet goed genoeg was, zondig zelfs. Het heeft even geduurd voordat ik de wortels uit die zogenaamde waarheid hebben kunnen trekken. Met alle emoties die daarbij kwamen kijken. Mijn lichaam protesteerde. Stress en pijn kregen vrij spel. Dat moest echt anders.

Typisch Lizet

Stoer en toch soft

Van de buitenkant lijk ik misschien stoer, maar ik heb een klein hartje. 

Zo houd ik van vragen als wat doen we hier op aarde.

Fan van bergen en bomen

Ik houd van de buitenlucht, van bergen en alle verschillende bomen. 

In Oostenrijk kan ik mij dan ook volledig verliezen.        

 Van binnenuit begaan

Wat ik doe is niet zomaar een job. 

Ik voel vanuit binnen dat het mijn pad, mijn roeping is om anderen verder te helpen.

Boksfanaat

Vele jaren heb ik met plezier gebokst. 

Al mijn overtollige energie en frustratie kon ik erin kwijt. Werkelijk geweldig.    

Persoonlijke groei

Al vanaf jonge leeftijd ben ik geboeid door ‘het leven’. 

En hoe ik het zó kan vormgeven dat ik tot mijn recht kom en gelukkig ben.

Gedichtenmaker

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te schrijven over het leven, over verleden en toekomst. 

Vaak in cryptische woorden. 

"Moed betekent: angst voelen en toch je ziel volgen!"

Ik wilde een vrijer leven

Ik wilde meer overgave. Maar waar kon ik de sleutel vinden? Na verschillende praattherapeuten was ik vele inzichten rijker, maar de echte verandering bleef uit. Ik volgde mijn gevoel en stapte op mijn 20e bij een haptonoom binnen. Vanaf toen ben ik het gesprek met mijn pijnen en angsten op een ander niveau aangegaan. En ik leerde te voelen.


MIJN LICHAAM ALS BRANDSTOF.


Mijn leven lang heb ik gesport. Dan voelde ik me sterk, in control, zelfverzekerd. Bewegen hoorde gewoon bij mij. Ik vond het heerlijk. Maar ik merkte ook dat het de uitlaatklep was. De afvoerpijp van alle emoties die zich soms binnenin mij vast vraten. Als er tegenslag was, of wanneer ik de grip verloor. Toen ik overwerkt raakte en de stress door mijn lijf bleef jagen, wist ik dat hier juist wat mee wilde. Aan de slag met de kracht van het voelen en van daaruit de beweging opzoeken.

Van binnen naar buiten.

Soms moet je risico’s nemen om gelukkiger te worden. En om vooruit te komen is soms stilstand nodig. In mijn coaching probeer ik je te laten ontdekken wat zich in jouw kern afspeelt. En als we daar dichtbij zijn, en doorvoelen waar pijn en problemen zitten, komt het perspectief. Niet het inzicht alleen, maar ook het fysieke avontuur om problemen bij de wortel aan te pakken. En zo de levensenergie weer te laten stromen. Dan komt vrijheid in jezelf in zicht.


VRIJ VAN ANGST EN STRESS!


Iedereen is anders. Maar in één ding zijn we gelijk: we verdienen het om vrij te zijn van angst, pijn en andere negativiteit die ons in de greep kan houden. Ik wil je helpen om de ballast overboord te gooien en weer in je eigen kracht te komen.


Het draait om jou en het begint én eindigt dus ook bij jou. Ik mag je vanaf de zijlijn bijstaan. Soms stevig, maar altijd menselijk. Want dat jij de moed hebt om jezelf meer vrijheid te gunnen, vind ik het stoerste dat je kunt doen. En dat juich ik toe vanuit mijn hart.

Meer over mij weten

Kom met mij in contact