Page content

Schiedam

Lizet Bakker personal trainerLoop je op je tenen en zit je even niet zo goed in je vel?
Dan is een coach de perfecte oplossing!

By Lizet is coach in Schiedam. By Lizet is niet een standaardcoach zomaar voor iedereen. Wil je weten of het wel iets voor jou is? Kijk dan of je jezelf herkent in tenminste een van de onderstaande punten:

– je loopt vast, privé en/of op je werk
– je hebt weinig energie
– je ligt vaak op de bank te slapen of tv te kijken
– je wilt graag dingen aanpakken, maar er komt weinig uit je handen
– je bent soms het overzicht over je eigen leven eventjes kwijt
– je voelt je somber, maar weet niet echt waarom
– je voelt je onzeker, terwijl je eigenlijk krachtig wil zijn

Door middel van By Lizet’s coaching ontdek je waar jouw grenzen liggen, orden je je gedachten en zul je vooral ervaren hoe je weer in jouw kracht komt te staan. Het doel een coach is dat jij weer plezier krijgt in je leven, minder last van stress zult hebben, een beter gevoel over jezelf krijgt en weer lekker ontspannen wordt.

Wat maakt By Lizet ‘Coach Schiedam’ uniek?

Lizet maakt gebruik van haar diverse opleidingen (mindfullness, vrouwenkracht, zelfverdediging) waarbij lichaam en geest centraal staan. Zo heeft zij onder andere een diploma als weerbaarheidstrainer en fitnesstrainer. Bovendien heeft zij jaren gewerkt met mensen uit de verslavingszorg en psychiatrie. In de afgelopen jaren heeft Lizet tientallen vrouwen geholpen om hun eigen kracht te ervaren:

Voor mij als cognitief persoon, als denker, was het een openbaring hoeveel effect ‘lichaamsgerichte’ coaching kan hebben. Elke keer hebben we gewerkt aan een concrete vraag, en elke keer ging ik weg met rust, vertrouwen en een duidelijk inzicht hoe ik verder wilde. Lizet is to-the-point, plezierig en stevig op een rustige manier. Marjon Bohre, executive (team) coach

Inspirator, motivator en betrokken! Dit zijn zomaar wat kernkwaliteiten van Lizet. Zij helpt mij mijn oorspronkelijke doel voor ogen te houden en helpt me overeind als ik na een val liever niet meer door wil gaan. Lizet luistert naar mijn worstelingen, oordeelt nooit maar denkt met me mee over hoe problemen anders aan te pakken. Ilka Stofregen,  IT Operations Supervisor

 

Door middel van fysieke beweging leer jij jezelf kennen. Jouw lichaam liegt namelijk nooit! By Lizet coaching maakt daarom veelvuldig gebruik van intensieve lichamelijke oefeningen om dichterbij jezelf te komen en weer te stralen. Deze coaching in Schiedam is specifiek gericht op vrouwen die even vast zijn gelopen, maar nu weer volop in het leven willen staan en willen genieten van wie ze altijd al zijn geweest!

Wil jij weer lekker in je vel zitten? En wil jij graag werken met By Lizet – Coach Schiedam?

Laat dan je naam en telefoonnummer achter. By Lizet neemt contact met jou op om een eerste gesprek in te plannen zodat we allebei kunnen kijken of er een goede klik is. Tot snel!