Page content

Vlaardingen

Coach Vlaardingen is er voor iedere (werkende) vrouw uit de omgeving Vlaardingen. Heb jij het gevoel dat het even tegen zit, lukt het niet meer op je eigen niveau te presteren of loop je gewoon even vast in je werk? Dan is ‘Coach Vlaardingen’ By Lizet de manier om weer stevig in je (werk)schoenen te staan!

Herken jij je in een of meer van de volgende punten?always be good to yourself

– je haalt weinig voldoening uit je werk
– je moet vooral veel van jezelf
– je bent jezelf voor je gevoel ergens kwijtgeraakt
– je leven verloopt even niet zoals je zou willen

Tijdens coaching word je je bewust van onbewuste gedachten en patronen. Je krijgt inzicht in wat jou precies belemmert. Je leert nieuwe kanten van jezelf kennen en krijgt een breder perspectief aan mogelijkheden.

Waarom is Coach Vlaardingen By Lizet uniek?

Coach Vlaardingen - Lizet BakkerAls je wilt veranderen betekent dat je bepaalde dingen op een andere manier zult moeten doen. Dit betekent dat het prettig is om te ervaren hoe het is om daadwerkelijk te doen. By Lizet Coaching is dus niet op een stoel zitten en praten. Nee, By Lizet Coaching betekent dat je door middel van lichamelijke inspanning je jezelf beter gaat leren kennen.
Elke sessie gaan we daarom fysiek aan de slag. De ene keer zijn het boksoefeningen, de andere keer doen we loopoefeningen. We zijn in ieder geval altijd in beweging. Dit is belangrijk omdat jouw lichaam precies aangeeft wat jij nodig hebt. En hiervan kun en moet je niet weglopen. Dus durf jij de uitdaging aan en jouw lichaam de waarheid te laten spreken? Dan is deze manier van coaching perfect voor jou!

Hoe gaat By Lizet in haar werk?

Het intakegesprek
In de eerste instantie plannen we een intakegesprek om te zien of jouw vragen en wensen passen bij de aanpak van By Lizet. We kijken of er een goede klik tussen ons is, zodat jij ook daadwerkelijk stappen durft te zetten.

De leerdoelen (coachingstraject)
Het coachingstraject is het punt waarop we daadwerkelijk aan de slag gaan. Dit kan varieren van 4 tot 10 sessies, afhankelijk van de vraag. Een sessie duurt anderhalf uur, zodat er ruim de tijd is voor oefeningen en nabesprekingen.

De evaluatie
Aan het eind van het traject evalueren we de geboekte vooruitgang in een eindgesprek.

Wat zeggen anderen over de powercoaching By Lizet?
‘Het gevoel hebben in balans te zijn’- vrouw 37 jaar
‘Ik heb ontdekt tot hoever ik kan gaan en waar mijn kracht ligt!’ – vrouw 27 jaar

De fysieke en mentale coach is:
Lizet Bakker Lizet Bakker, 36 jaar en levensgenieter. Ze weet heel goed hoe het is om af en toe te struikelen en weer op te moeten krabbelen. Dankzij haar eigen ervaringen en diverse gevolgde opleidingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, weerbaarheid en fitness is ze jouw ideale coach.

Dus woon jij in Vlaardingen of de omgeving en ben je op zoek naar een coach?

Schroom dan niet en laat jouw naam en telefoonnummer achter.