Geen Businessborrel… Jammer! of niet?
17 augustus 2017 

Geen Businessborrel… Jammer! of niet?

Donderdagavond 17 augustus. De avond van de eerste businessborrel van Schiedamse Zakenvrouwen. Ik heb zin om te gaan. Kennis te maken met andere vrouwelijke ondernemers uit de omgeving, om elkaar te inspireren, te delen en te lachen. Alleen ik ben niet van de partij. Ik zit thuis op de bank met mijn flesje water. Jammer! Of toch niet?

Ben jij een Schiedamse ondernemer en lees je deze blog. Ik maak heel graag kennis met je. Alleen vanavond lukt mij niet. Hopelijk zie ik je snel een andere keer.

Waarom ben ik dan niet aanwezig, als ik zoveel zin heb?

Luisteren naar je lichaam?

Als coach en personal trainer help ik vrouwen bij het vinden en benutten van hun eigen kracht, energie en zelfvertrouwen door middel van hun lijf. Een supermooie baan! Na een dag werken kwam ik thuis, sessies gegeven, training gegeven, pand schoongemaakt en rondleidingen gegeven. Ik was moe en mijn lijf protesteert op dit moment aan alle kanten. En naast de dagelijkse activiteiten zit ik in een traject ‘onderrugklachten verhelpen door het zelfherstelend vermogen van mijn lijf’. Dit betekent een moe lijf, het piept en het kraakt en heeft barweinig energie over.

Hoe wil ik komende dagen verder? Doorbuffelen en mijn lijf negeren, of een pas op de plaats maken en mezelf rust geven. Juist! Ik wil mezelf gezond en energiek voelen en dat betekent soms keuzes maken die ‘lastig’ zijn, zoals vanavond. Ik vind het erg jammer om niet mijn mede Schiedamse ondernemers te ontmoeten, van elkaar te leren, verhalen te delen en elkaar te kunnen ondersteunen. Maar gelukkig is er vast een volgende borrel waar ik wel bij kan zijn! Ik wens jullie heel veel plezier en hopelijk tot snel op een borrel of ergens aan de koffie? #jebentuitgenodigd

De wijze les voor jou en mij van deze avond:

 

Over de schrijver
ByLizet is dè coach die particulieren, professionals en organisaties naar een hoger niveau tilt. Laat jouw echte ik stralen met deze no-nonsense coaching en teambuilding, gericht op lichaam en geest. Hier ga je doen, voelen en ervaren en niet alleen urenlang praten. Ga de confrontatie aan met twijfels, angsten en weggestopte emoties … en overwin ze voor eens en altijd!
Reactie plaatsen

3  gratis video's voor meer rust en ontspanning. 

  • de meest emotionele fout die vrouwelijke professionals op het werk maken
  • hoe je ontsnapt aan de ratrace van meer, beter, mooier en slanker.
  • de 3 belangrijkste dingen om te winnen aan veerkracht