En de weerbare winnaar is...!

Weerbaarheid. Veerkracht. Balans. Grenzen. Power. Kracht. Fit. Het zijn allemaal woorden die jou bezighouden! Twee weken geleden vroeg ik hoe ik jou blij kan maken. Waar loop je tegen aan? Wat wil je graag leren? Waar ben je naar op zoek? Als dank voor het meedenken werd onder alle inzenders een 1-op-1 sessie van By Lizet verloot.

Het was supertof om al jullie reacties te lezen! Wat me vooral opviel was: wij zijn niet alleen. Ik niet, jij niet. We lopen allemaal tegen dezelfde dingen aan in het leven. Er zijn zoveel mensen die op zoek zijn naar meer veerkracht, zoveel mensen die het lastig vinden om duidelijk naar hun baas toe te zijn.

Jij bent echt niet de enige die last heeft van onzekerheid, geen nee kan zeggen of overwerkt is. Het probleem is dat we vaak niet van elkaar weten wat ons precies bezighoudt. We weten niet van de ander hoe hij of zij zich voelt. Ik herhaal het daarom nogmaals, want het is goed dat je je dit realiseert: je bent niet alleen!

Dit is waar mijn lezers zoal naar op zoek zijn en wat ze graag willen ontdekken:

– bewustwording van het eigen gedrag
– zichzelf weer terugvinden
– lekkerder in hun vel zitten
– mentaal weerbaarder worden
– nee durven zeggen
in balans komen

De komende weken/maanden ga ik volop aandacht besteden aan deze onderwerpen. Dus super bedankt voor het meedenken allemaal!

Wil je weten of jij de weerbare winnaar bent en de 1-op-1 sessie hebt gewonnen?
Tromgeroffel….. Dit is geworden ‘Marlies’. Van harte gefeliciteerd!

Waar ben jij naar op zoek en wat wil jij nog ontdekken? (Leuk als je een reactie achterlaat!)

Over de schrijver
ByLizet is dè coach die particulieren, professionals en organisaties naar een hoger niveau tilt. Laat jouw echte ik stralen met deze no-nonsense coaching en teambuilding, gericht op lichaam en geest. Hier ga je doen, voelen en ervaren en niet alleen urenlang praten. Ga de confrontatie aan met twijfels, angsten en weggestopte emoties … en overwin ze voor eens en altijd!
Ronald
Door

Ronald

op 01 Jul 2015

Beste dame heb net nieuwe baan vanaf maandag graag wil ik leren voor ook mezelf en anderen om beter samen te werken. Ik kom uit pestcultuur en mede daardoor psych client, maar ik kan veel en ben tevreden. Verbaal kan ik keihard en confronterend zijn als men liegt of onwaarheden die ik vind uitten. Sinds kort heb ik gekozen om wat milder te zijn en dom-oordelende mensen te negeren. Ben 47 jaar en sinds 5 maand een vaste dame in me leven. Dat geeft me wel meer rust Groet en tot lezens

Reactie plaatsen

3  gratis video's voor meer rust en ontspanning. 

  • de meest emotionele fout die vrouwelijke professionals op het werk maken
  • hoe je ontsnapt aan de ratrace van meer, beter, mooier en slanker.
  • de 3 belangrijkste dingen om te winnen aan veerkracht