Fijne Paasdagen

Alweer bijna Pasen. De tijd vliegt! De eerste drie maanden van het jaar zijn al bijna voorbij. Kijk je terug om drie mooie maanden, of zijn ze toch iets anders verlopen dan je gehoopt had? En heb je al plannen voor het komende kwartaal van 2021? Het leven gaat soms zo snel. Heb jij in het eerste kwartaal iets niet gedaan wat je eigenlijk wel had willen doen?

In het eerste kwartaal van 2021 heb ik veel waardevolle artikelen geschreven, zodat jij lekkerder in je vel gaat zitten.
De volgende artikelen werden begin 2021 het meeste gewaardeerd:
Onverwachte oorzaken en oplossingen waarom jij niet lekker in je vel zit.

Waarom je NIET de beste versie van jezelf hoeft te worden.

Mindful wandelen voor meer balans in je leven.

Heel veel leesplezier gewenst! Kies voor een mooi tweede kwartaal van 2021. Misschien wil je die ene klus nu echt afmaken, serieus gaan sporten, in jouw kracht gaan staan, of nu echt eens het hele huis aan kant hebben. Wat het ook is: het is vandaag een Goede Vrijdag! Dus vandaag is jouw kans om jouw goede voornemens van afgelopen drie maanden in de praktijk te brengen! Fijne paasdagen.

Over de schrijver
ByLizet is dè coach die particulieren, professionals en organisaties naar een hoger niveau tilt. Laat jouw echte ik stralen met deze no-nonsense coaching en teambuilding, gericht op lichaam en geest. Hier ga je doen, voelen en ervaren en niet alleen urenlang praten. Ga de confrontatie aan met twijfels, angsten en weggestopte emoties … en overwin ze voor eens en altijd!
Reactie plaatsen

3  gratis video's voor meer rust en ontspanning. 

  • de meest emotionele fout die vrouwelijke professionals op het werk maken
  • hoe je ontsnapt aan de ratrace van meer, beter, mooier en slanker.
  • de 3 belangrijkste dingen om te winnen aan veerkracht