Mooi van binnen, mooi van buiten?
30 juli 2017 

Mooi van binnen, mooi van buiten?

“Zonder make-up ga ik echt niet de deur uit!” Je kent het vast wel: grijze haren, rimpeltjes, een paar kilootjes teveel. Makkelijk op te lossen toch? De kapper zet de haartjes weer mooi in de verf, rimpels verdwijnen als sneeuw voor de zon dankzij een anti-rimpel crème en het overgewicht wordt bestreden met een dieet en een abonnement op de sportschool. En binnen no-time voel jij je weer stralend en strak.

Per maand besteedt bijna iedere vrouw tientallen, soms wel honderden euro’s aan schoonheidsspecialisten, ontharingsklinieken, kappers, pedicures en cosmetica. Ook kleding en sieraden gaan als warme broodjes over de toonbank. De schoonheidsindustrie is er een van miljoenen. Alles staat in het teken van die mooie buitenkant.

Maar er is ook nog zoiets als de innerlijke schoonheid. En die kan net zo goed problematisch zijn. Je komt vaak doodmoe thuis van je werk, je hebt weinig energie, kunt je slecht concentreren en je humeur is niet al te best. Ook daar zijn oplossingen voor te vinden, toch? Wat extra tijd nemen voor jezelf, vaker nee zeggen, duidelijke grenzen stellen, gezonder eten en eventueel professionele hulp zoeken.

Welke variant is voor jou het meest herkenbaar en het belangrijkst? Die van het uiterlijk of het innerlijk?

De gratis Beauty Test!

De BeautyTest By Lizet laat jou ontdekken: welke balans jij nodig hebt om lekker in je vel te zitten. Waar gaan jouw gesprekken over? Waar denk je dagelijks aan? Hoeveel tijd en geld besteed je aan je innerlijke en uiterlijke schoonheid? De test duurt slechts een paar minuten en schept direct duidelijkheid!

Drie belangrijke inzichten die jij vandaag kan opdoen met deze gratis test:
1. Hoe vaak denk jij als innerlijke schoonheid? En hoe vaak als uiterlijke kanjer?
2. Hoeveel activiteiten zijn gewijd aan je innerlijk, hoeveel aan je uiterlijk?
3. Waar gaat jouw geld voornamelijk heen?

Doe HIER direct de gratis test, zodat je direct weet hoe jij ervoor staat!

  • 34 vrouwen gingen jou al voor
  • De test kost je maar een paar minuten.
  • Het is geheel gratis
  • Je hoeft niet jouw naam en e-mailadres in te vullen

Kom je er na de test achter dat je innerlijke schoonheid een oppeppertje kan gebruiken? Dan heb ik een paar simpele tips voor je:
– maak een lijst van je positieve eigenschappen en lees deze hardop voor;
– bel die ene dierbare vriend/vriendin op die je al een tijdje niet gesproken hebt;
– luister naar een geleide meditatie.

Zit het met je innerlijk wel goed, maar heb je je buitenkant een beetje verwaarloosd? Ook daar kun je snel wat aan doen:
– koop rode nagellak;
– trek kleding aan die jij het mooist vindt en waar je echt vrolijk van wordt;
– ga een dagje naar de schoonheidssalon en laat je onbeschaamd verwennen.

Wil je een stapje verder en jezelf weer helemaal in balans brengen? Na de zomervakantie bied ik Een Wijs Lijf aan, een programma dat jou in twaalf weken weer van binnenuit laat stralen. Lees er hier meer over en hoe je mee kunt doen!

Tot welke inzicht ben jij gekomen over jouw binnen- en buitenkant?

Over de schrijver
ByLizet is dè coach die particulieren, professionals en organisaties naar een hoger niveau tilt. Laat jouw echte ik stralen met deze no-nonsense coaching en teambuilding, gericht op lichaam en geest. Hier ga je doen, voelen en ervaren en niet alleen urenlang praten. Ga de confrontatie aan met twijfels, angsten en weggestopte emoties … en overwin ze voor eens en altijd!
Reactie plaatsen

3  gratis video's voor meer rust en ontspanning. 

  • de meest emotionele fout die vrouwelijke professionals op het werk maken
  • hoe je ontsnapt aan de ratrace van meer, beter, mooier en slanker.
  • de 3 belangrijkste dingen om te winnen aan veerkracht