Tadaa... By Lizet heeft een pand in Rotterdam!
17 augustus 2017 

Tadaa... By Lizet heeft een pand in Rotterdam!

Het is zover: By Lizet heeft een eigen locatie in Rotterdam! Ik had nooit verwacht dat ik dit zou kunnen gaan zeggen, maar het is nu een feit. En het pand is groot, heel groot! De bruikbare oppervlakte is maar liefst 250 vierkante meter. Dit betekent dus veel ruimte waarin ik mensen kan helpen bij het vinden en benutten van hun eigen kracht, energie en zelfvertrouwen. En wat heb ik daar ontzettend veel zin in!

De zoektocht naar een pand in Schiedam of Rotterdam

Ik was al een aantal maanden op zoek naar een meer permanente locatie in Schiedam of Rotterdam, want steeds een ruimte huren werd op den duur teveel gedoe. Ik heb veel opties bekeken, maar het was telkens te duur, te klein, te ver, of gewoon vies. Er zat dus niets geschikts bij, totdat ik dit pand tegenkwam. Het is groot, goed bereikbaar, er zijn genoeg parkeerplaatsen en het is vanuit Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen uitstekend te bereiken. Zelfs vanuit Delft kun je er makkelijk komen.

Het pand zal aan mij in bruikleen gegeven worden. Dit betekent dat er momenteel nog geen nieuwe bestemming is voor het pand en ik er in de tussentijd gebruik van mag maken. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten, de keerzijde is wel dat ik er vroeg of laat ook weer uit zal moeten. Maar wat is het leven zonder risico? Dus ik ga ervoor! Het is immers zonde om geweldige panden als deze leeg te laten staan. Het is een mooie gedachte: iets bruikbaars levend houden door het een geheel nieuwe bestemming te geven, ook al is het maar tijdelijk.

Plannen van By Lizet in het Rotterdamse pand

Omdat de ruimte ontzettend groot is zijn de mogelijkheden praktisch eindeloos. Verwacht hier zeker het vertrouwde aanbod als personal training, lichaamsgerichte coaching en boksen. Daarnaast loop ik met plannen rond voor:
– bewust worden door boksen en beweging  (ideaal voor teams)
– dus ook teambuildingsuitjes
– weerbaarheidstrainingen
– samenwerking met andere trainer en coaches (neem gerust contact met mij op)

Maar eerst is het renoveren en inrichten geblazen. Het lijkt me passend en heel tof om dit te doen met gerecyclede materialen. Natuurlijk zou ik alles gloedjenieuw kunnen kopen, maar er zijn zoveel dingen die in kasten, tuinen en op zolderkamers stof staan te vangen en net als mijn nieuwe onderkomen een tweede leven verdienen! Dus heb ik een vraag aan jou: heb jij één (of meerdere) van onderstaande spullen thuis, op kantoor of waar dan ook en ligt het weg te kwijnen? Laat het mij dan weten, wie weet komt het By Lizet van pas.

Waar je mij een plezier mee doet:

– stofzuiger
– voetballen, basketballen, eigenlijk allerlei soorten sportballen
– koffiekopjes
– kasten
– stoelen
– krukken
– zitzakken
– gewichten en soortgelijke sportspullen
– tafel
– massagetafel
– kegels, hoepels, etc.
– grote bezems, moppen, etc.

Mocht je iets herbruikbaars hebben staan, stuur mij een mail via mail@bylizet.nl of een app via 06 23 52 1006 met een foto. Misschien kunnen we dan een leuk dealtje sluiten!

Wil je graag een keer langskomen in het pand? Je bent uiteraard van harte welkom!

Over de schrijver
ByLizet is dè coach die particulieren, professionals en organisaties naar een hoger niveau tilt. Laat jouw echte ik stralen met deze no-nonsense coaching en teambuilding, gericht op lichaam en geest. Hier ga je doen, voelen en ervaren en niet alleen urenlang praten. Ga de confrontatie aan met twijfels, angsten en weggestopte emoties … en overwin ze voor eens en altijd!
Reactie plaatsen

3  gratis video's voor meer rust en ontspanning. 

  • de meest emotionele fout die vrouwelijke professionals op het werk maken
  • hoe je ontsnapt aan de ratrace van meer, beter, mooier en slanker.
  • de 3 belangrijkste dingen om te winnen aan veerkracht