By Lizet: making people proud (deel 2)
18 september 2017 

By Lizet: making people proud (deel 2)

Volg je By Lizet al een tijd? Lees vooral door! Het gaat over de toekomst van By Lizet. Het zijn er nogal wat. En het wordt erg tof! Veel nieuwe coachklanten, dames die fit willen worden (en blijven) en een steeds groter wordende groep boksende dames. Tijd om een stip aan de horizon te zetten en mijn verlangen met jou te delen! 

Trots zijn!

Mijn huidige locatie wil ik zodanig inrichten dat er meer mogelijk is dan alleen sporten! Niet alleen maar bootcamps geven en sportlessen voorbereiden, maar het opwekken en doorgeven van trots: dat wil ik bereiken. Zodat we met recht kunnen zeggen: “By Lizet: making people proud!”

Meer dan honderd vrouwen die trots zijn op zichzelf. Vrouwen die weten dat beweging goed voor lichaam en geest is. Vrouwen die bereid zijn om te investeren, in zichzelf en in een ander. Die weten dat de motivatie soms uit hun tenen moet komen, maar er toch elke keer weer voor gaan. Ze weten waar ze willen zijn en willen dit samen doen!

Wat ik voor me zie is een groep van minstens 100 dames die positieve energie inzetten voor zichzelf èn voor anderen! Een groep die:

– elkaar motiveert en stimuleert, iets wat ik al heel veel zie tijdens de trainingen (ga zo door!);
– openstaat voor anderen (en hun persoonlijke verhaal);
– zowel fysiek als mentaal wil knallen, dus het lef heeft om grenzen te verleggen;
– zoekt een balans tussen actie en rust;
– eerlijk naar zichzelf durft te kijken;
– er collectief voor zorgt dat minimaal twee vrouwen die heel graag willen maar het financieel niet breed hebben toch lid kunnen worden. By Lizet zal hierbij uiteraard ook de nodige centjes aan bijdragen.

Doe jij ook mee met deze groep vrouwen? Dan ontmoet ik je graag!

Hoe dit te bereiken? Mijn ideeën op een rijtje:

– een muur vol mooie spreuken en inspirerende doelen;
– een TOFFE plek om heerlijk te ‘beppen, kleppen en elkaar op te peppen’ onder het genot van een drankje;
– minimaal 10 trainingen per week en niet allemaal door mij gegeven, maar ook door andere trotse dames die jou fysiek en misschien ook mentaal gaan begeleiden;
– een app waarmee je oefeningen op je telefoon ontvangt voor thuis, zodat je daar ook aan de slag kunt;
– een ‘spreuk van de week’ online en offline, om te downloaden en te delen;
– een boekenkast vol met prikkelende verhalen en werken over persoonlijke ontwikkeling, fitness en leiderschap die ik ter beschikking stel…

…en nog veel meer! Geen idee of het gaat lukken. Ik ga ervoor. Dit is mijn ambitie! Geen doorsnee sportschool waar je puur komt om te trainen, te bootcampen, of te boksen. Nee, een ‘damesteam’ dat fysieke en mentale beweging als middelen gebruikt om levens te veranderen!

Ken jij of ben jij iemand die…?

OPROEPJE: vind jij het tof om mensen in beweging te brengen, grenzen te laten verleggen en zelfvertrouwen te geven?Door bijvoorbeeld coaching, theater, weekenden mindfulness, weerbaarheids- of meditatietrainingen, voedingsadvies, bootcamps, delen van verhalen en nog veel meer! Dan wil ik graag een kop thee met jou drinken, wie weet kunnen we elkaar versterken!  Je hoeft geen volledig uitgewerkt plan te hebben, zoals je hebt kunnen lezen is het bij mij ‘work in progress’. Stuur een e-mail naar mail@bylizet.nl of laat een reactie achter.

Over de schrijver
ByLizet is dè coach die particulieren, professionals en organisaties naar een hoger niveau tilt. Laat jouw echte ik stralen met deze no-nonsense coaching en teambuilding, gericht op lichaam en geest. Hier ga je doen, voelen en ervaren en niet alleen urenlang praten. Ga de confrontatie aan met twijfels, angsten en weggestopte emoties … en overwin ze voor eens en altijd!
Reactie plaatsen

3  gratis video's voor meer rust en ontspanning. 

  • de meest emotionele fout die vrouwelijke professionals op het werk maken
  • hoe je ontsnapt aan de ratrace van meer, beter, mooier en slanker.
  • de 3 belangrijkste dingen om te winnen aan veerkracht