arrow_drop_up arrow_drop_down

Teambuilding: minder stress + meer vertrouwen!

Iedereen wil een leuke, stimulerende werkplek. Jij en jouw collega's ongetwijfeld ook. Helaas zijn er veel organisaties waar dit niet het geval is. Voor die teams is het fijn om het volgende te bereiken:

  • prettige werksfeer
  • minder ziekteverzuim
  • meer resultaat

Daar kunnen wij bij helpen! Ben jij een teamleider of -coördinator die vindt dat jouw team wel wat extra geprikkeld kan worden?

teambuilding boksen

I CAN'T, BUT WE CAN!

Het ultieme teambuildingsrecept

Een goed functionerend team is essentieel om resultaten te halen.  De rekensom is simpel: hoe meer tevreden werknemers hoe prettiger de werksfeer, hoe lager het ziekteverzuim en hoe hoger de productiviteit.


Wij verzorgen effectieve teambuildingsessies waarmee we medewerkers op een persoonlijke en interactieve manier met elkaar verbinden. Niet aan de hand van ingewikkelde theorieën en afstandelijke modellen, nee, met praktische oefeningen en hartstocht!

Tijdens iedere training en workshop staat beweging, bewustwording en/of boksen centraal. Als team ga je ervaren hoe het is als de druk wordt opgevoerd. Deelnemers ontdekken hoe het is als iemand wegduikt of juist constant tegengas geeft. Iedereen leert, ontdekt, versterkt en groeit in vertrouwen, als individu en als team!


workshop training boksen

Ervaringen van vorige opdrachtgevers en deelnemers:

deelnemer workshop teambuilding

Ingrid

Teamleider Ziekenhuis

Lizet is een echte vakvrouw!

Lizet is een echte vakvrouw, die met veel humor een groep kan inwijden in de geheimen van communicatie kan vertellen. Ze deelt daarbij over haar eigen ervaringen en de weg die ze zelf heeft afgelegd in haar persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt haar optreden authentiek en overtuigend. Ze bouwt haar workshop mooi op met eenvoudige oefeningen om mensen te laten wennen en enthousiast te krijgen. Aan te bevelen voor iedereen die feedback zoekt en op een verfrissende manier gespiegeld wil worden om zichzelf verder te ontwikkelen.

deelnemer teambuilding

Renate van der Donk

Programmaleider Burgerschap

Enorm waardevol!

Lizet is onvermoeibaar enthousiast én persoonlijk betrokken. Daarbij houdt ze altijd rekening met de doelgroep en wat er speelt bij haar klanten, wat het heel waardevol maakt. Ik vind het écht bijzonder hoe Lizet iedereen als individu benadert en een stapje verder helpt, op welk gebied of welke manier dan ook. Een echte aanrader dus!

deelnemer boksen workshop

Annet van Bemmel

Interim hoofd P&O

Confrontatie aangaan met jezelf!

Hoofd uit, hart aan! Beste coaching ooit! Ervaren, voelen wat je kan en wat je niet kan. Confrontaties aangaan met jezelf door oefeningen te moeten doen, waarmee je in contact komt met je gevoel. Waarna Lizet haarfijn aanvoelt hoe zij je op dat moment weet te begeleiden in je zijn. 

De drie principes van deze unieke en effectieve 

Teambuilding-Methode:

1. Terug naar de kern

De kern is en blijft altijd de mens. Niet het werk, niet de omgeving en niet de resultaten die geboekt moeten worden. De drijvende kracht achter dit alles is de medewerker. Dat ben jij, dat zijn jouw collega’s. Zonder jullie is er geen organisatie. Hoe beter jullie jezelf en elkaar kennen en laten zien, hoe succesvoller jullie als team zullen zijn. Dus terug naar de mens. Terug naar jouw kern!

2.Luisteren

Luister naar wat jouw gedachten en jouw lichaam jou te vertellen heeft. Luister naar hoe jij in contact staat met anderen. Niet door te praten, maar vooral door te observeren. Hoor niet alleen dat geroezemoes om je heen, maar luister echt naar de signalen. Van de ander, maar ook van jezelf.

3. Concrete fysieke opdrachten

Door te doen ontdek je waar jullie individuele en collectieve krachten liggen. Door middel van boksoefeningen en andere fysieke opdrachten wordt het team een hechter geheel. En je leert elkaar op een andere manier en vaak verrassendere manier kennen. Zo transformeren jullie gegarandeerd in een topteam! 
trainer teambuilding

"Om anderen te bewegen, moet je zelf bewogen zijn!"

In hun professionele levens zijn de meeste mensen vooral bezig met hun hoofd en worden het lichaam en hart als ondergeschikt beschouwd. Lizet Bakker wil daar verandering in brengen als dé kenner op het gebied van lichaam, geest en leiderschap. Ze is naast gedreven en ervaren ook nog eens gecertificeerd lichaamsgericht trainer en coach, communicatiedeskundige en weerbaarheidstrainer.

De teambuildingsessies van Lizet zijn gebaseerd op een rijk palet aan kennis en ervaring. Dat betekent diepe bewustwording, beweging en .... boksen!

15+ jaar

gewerkt als communicatie expert

1000+

toffe trainingen

350+ medewerkers

die blij naar het werk gaan

Pas met ons team een mooie workshop gehad By Lizet! Lizet houdt heel erg rekening met de groep en we hebben elkaar van tevoren gesproken over de invalshoek van de workshop. Op die manier weet je goed wat je kan verwachten. Buiten dat ik het heel leuk vond om even lekker fysiek bezig te zijn samen met collega's, leerden we elkaar ook een stuk beter kennen. Door verschillende oefeningen werden we aan het denken gezet over onze fysieke handelen en bewegen.

Caroline Schakel, Adviseur

Offerte aanvragen?

Ben jij nieuwsgierig naar workshops, trainingen en/of coaching voor jouw team?
Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem telefonisch contact op!

ByLizet gebruikt cookies